Mire gondoltok amikor jól visszaakartok válaszolni valakinek?
Úgy értem,nem mindig könnyű visszaszólni,pedig sokszor jobb,mint hallgatni. Csak az a baj,hogy nekem nem mindig akad olyan válasz a nyelvemre,amely csattanjon,mint az ostor,tehát hatásos legyen,de egyben olyan találó is(tehát ne beszéljek félre)
Ti hogyan csináljátok?
Én pl.alszom rá egyet, és MÁSNAP reggel eszembe is jut az a bizonyos adekvát mondat..
Ez az"eszpid eszkalié"-a lépcsőház-effektus!
hát jönni nekem is jön
de hogy is mondjam
nem mindegy,hogy hogyan jön
és amkor látom a lefagyott arcot azt szeretném,hogy gondolják,hogy "micsoda lány!jól vág az esze,inkább nem kötök belé többet" vagy ilyesmi
nem pedig ilyesmire gondoljanak,hogy "na nézd meg,egy újabb utcai kofa"
szóval legyen stílusa annak az oltásnak
22:39- Tudom miről beszélsz,de hogy is mondjam............................ez eléggé................................KÉSŐ
nekem is ilyenem szokott lenni,de még rá 1-2 órára sem lenne már jó valamire,nemhogy rá 1 napra
épp ez a kérdés
hogyan csináljam,hogy villámként belémnyilaljon az ihlet :D
bölcs belátás többet ér minden más tudománynál
az isteneket tisztelni kell
és bölccsé nem tesz semmi más csak a vénség(Szokratész)
leforditva: ha sokat gyakorolod vénségedre fogod tudni, hogy
-higgadtan
-részigazságait nem cáfolva
-a külső"isteni"szemszögből szemlélődve vágj vissza
SZOKRATÉSZ NEM EMLÍTI, DE NEM ÁRT, HA KICSIT HUMOROS IS VAGY, mert az az egyetlen, amire nem lehet azonnal jól visszavágni
"Mire gondoltok amikor jól visszaakartok válaszolni valakinek?"
Szexre... Dübörög bennem a tesztoszteron..
Ha nem jön egy ilyen szellemes válasz, akkor hagyd a pcsába inkább. Félórát gondolkodni a válaszon elég gáz.
Vagy mondd azt, hogy kösz, és hozzá sértődött fejet vágj.
Vagy üss egy zsibbasztót a combjába, vállába, de azért minden ok nélkül ne üsd meg csak ha már nagyon utálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!