Miért "utálom", "rühellem" az időseket? Velem van a baj?
A nagymamádat is "rühelled", te MAJOM??
Én nem vagyok öreg egyáltalán, de nagyon kiakadtam ezen az ostoba kérdésen, meg a buta válaszokon is!
Mit gondolsz, a fiatalok között nincsen összeférhetetlen, meg keserű, nem szimpatikus ember??
Te is éppen ilyen vagy, mert ha nem, akkor nem tettél volna fel ilyen kérdést!
Felpofoznád?? Kit? egy öreg nénit??
Én meg téged seggbe rúgnálak!! Na azt kívánom, hogy öreg korotokban ne nyissa rátok senki az ajtót!!
Ha haragszol valakire, akkor a szüleiddel kezdd, mert "elfelejtettek" megtanítani a tiszteletre!
Ti már nem tudjátok, milyen a valódi érték, de majd rájöttök, ha benneteket borítanak fel a buszon, mikor úgy fáj mindened, hogy létezni is alig bírsz!!
Van fogalmad arról, hogy sok ma is élő idős ember átélte pl. a második világháborút? Belegondoltál valaha abba a félelembe, amit a bombázáskor éreztek, vagy amikor azt hitték, éhen fognak halni??
Te beleszülettél a kényelembe, azt se tudod, milyen mobiltelefon nélkül megbeszélni egy találkozót a barátaiddal!
Nem is folytatom, összegezve: undorító a kérdés, kívánom, hogy egyszer (ne hidd, hogy olyan soká lesz), megbánd, hogy valaha feltetted!
Erre a világra egyre mocskosabb férgek születnek, pláne, ha ilyen korcs lelkű emberek szaporodnak, mint te!!
Lehet lepontozni, hidd el, baromira nem érdekel.
szégyelljétek magatokat...azok vannak lepontozva akiknek nincs bajuk az öregekkel. pfff.......ez durva...mit gondoltok a ti szüleitek nem ilyenek vagy ilyenek lesznek idős korukban? és akkor mit szólnátok ha róluk is így vélekednének?? ez undorító amiket írtatok..persze arról szól a dolog hogy szerintetek mindig panaszkodnak ok nélkül meg hasonlók..hát gondoljatok már bele...az átlag fiatalnak ha csak a fejecskéje fáj akor már meg sem bír mozdulni,nem akar suliba menni,játssza a hattyú halálát. de most tényleg..gondoljatok már bele mit átélnek ezek a idősek.a legtöbbjük szenved valami betegségben, vagy a gyerekük elköltözött másfelé és nem is látogatja őket...egyszerűen az élet megkeseritette a mai időseket. ők is sok mindenen át mentek,mi is át fogunk.csak mi már most sírunk hogy mi van velünk,képzeljéek el mi lesz pár év mulva....
ja és nyugodtan le lehet pontozni
egy 18 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!