Unalmas az életem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és soha semmi nem történik velem, egész nap itthon ülök és nem tudok magammal mit kezdeni.Nem sok barátom van, egy kis faluban lakom és itt sincs sokminden...szóval ha akarnék se tudnék nagyon a faluba mászkálni.Annyira irigylem a velem egykorú lányokat hogy nem unatkoznak, van barátjuk, minden hétvégén buliznak..Úgy érzem sokszor hogy csak én vagyok ilyen különc :S Egész nap gépezek :S De már ezt is nagyon unom. Nem tartom magam ronda lánynak teljesen átlagos vagyok, de egyszerűen nem tudok közel kerülni egy fiúhoz sem:( Talán csak nincs elég türelmem?! Segítsetek lécci csak normális válaszokat várok!!2010. dec. 4. 21:02
11/17 anonim válasza:
hát nem csak a diszkó meg a pláza van ám a világon! van a sétálás, kertészkedés, olvasás és még sorolhatnám...
12/17 anonim válasza:
Válassz olyan hobbit amit bárhol csinálhatsz.. iskolapadban matekon.. a disznóólban plázában,bárhol. Fiú lennél mondanám gördeszka,bmx de nem is sorolom mert lány vagy. Amik így eszembe jutnak : Kötés, olvasás,zene hallgatás,De csak találsz olyat ami jó kis elfoglaltság,és nem lehet eleget csinálni,és bárhol teheted. Amúgy a társaságra/fiúkra annyi időd lesz hogy megfogod őket unni, ez a te korodban természetes ezt az időt művelődésre használd és hogy azt csinálj amit akarsz mert később ez nem így lesz, főleg a társaság miatt.
13/17 anonim válasza:
Kérdezö: Az elsö válaszoló vagyok, ugye írtam, hogy magántanuló vagyok, ezért nekem se nagyon van hova kimozdulnom... és még csak nem is nagyvárosban lakom...
Én is Baranya megyei vagyok, ha gondolod írj egy mailt :)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Első, írtam neked.
2010. dec. 7. 10:43
15/17 anonim válasza:
Nem akarok sablonos választ adni, de regisztrálj egy társkeresőn, én ott ismertem meg a mostani feleségemet.
16/17 babigabi válasza:
En 37 vagyok, van ket gyerekem, mar 8. éve vagyok itthon velük. Kvàra unalmas. Mennék màr dolgozni vagy kimozdulni, sportolni, de nincs kire hagynom a két gyerekemet, magammal meg nem akarom vinni, mert akkor az màr nem kikapcsolodàs, van akkor az màr nem sport, mert akkor rajuk kellene vigyaznom akkor is. Szüleim tavol laknak, senkim nincs, ferjem ejjel-nappal dolgozik. Szerinted?
17/17 anonim válasza:
Eltelt 10 év a kiírás óta, miújság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!