Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha lassan az...

Mit csináljak ha lassan az utcára sem merek kimenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nem vagyok egy szépség,ezért sokan be is szóltak már. Lassan az utcára sem merek kimenni...Ha fiúk jönnek velem szembe akkor inkább lehajtom és elfordítom a fejem. Múltkor apu cukrászdába akart vinni de láttam,hogy helyes fiúk vannak a cukrászda előtt és nem mertem bemenni. Egyszer pedig a közelben koncertezett a kedvenc zenekarom de nem mertem elmenni mert féltem,hogy ők is kiröhögnek vagy beszólnak. Barátkozni sem merek senkivel mert félek,hogy bántani akarnak.
2010. dec. 3. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező baranya megyei? csak azért mert én is az vagyok.
2010. dec. 4. 03:20
 12/15 anonim ***** válasza:

A barátkozásnál, fiúzásnál a testi hátrányosságokon oroszlánrészben tud javítani a magabiztosság, önbizalom. Van olyan lány, aki nem a legszebb, de a közvetlenségével, magabiztosságával, talpraesettségével, bátorságával nem igazán hagy nekünk helyet, időt arra, hogy a külsejével törődjünk. Ha valamit elvégez például a közösség számára, akkor nem azt mondjuk, hogy "de csúnya vagy" hanem azt, hogy "köszi, nagyon rendes volt tőled".. és a következő reakciók az az, hogy elhívjuk magunkkal ide-oda.

Ez nem akart olyan példa lenni, ami velem is megesett, ezt így átlagban értettem. :)

Szóval fel fejjel, bátorság!

2010. dec. 4. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
ma 03:20: A kérdezö Somogy megyei, én vagyok Baranya megyei.. de nem ír nekem...
2010. dec. 4. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h annyira csúnya lennél, de még ha az is vagy, jó pár fiúnak nem az a legfontosabb. A másik: én fiú vok, és tényleg nagyon ronda, egy lánynak se kellek, de ettől még simán elmegyek bárhova, lesz@rom mit gondolnak akik rám néznek.
2010. dec. 4. 17:18
 15/15 anonim ***** válasza:

tegnap 16:46

ahha, így már világos.

2010. dec. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!