Miért basztam be a hét minden napján a zh időszak közepén? Miért kellett másnaposan zh-kat írni és elbukni? Miért felejtettem el bemenni 2 zh-ra is? Miért fogyott el egy csomó pénzem? Lehet ezért a kormányt hibáztatni?
Hát figy lehet a kormányt hibáztatni de ebben az egyben nem sárosak. Ez egyértelműen a földönkívüliek műve :S Ugye amikor a hét minden napján bebаsztál voltak olyanok h te békességben csendességben iszogatod a söröcskédet a következő pillanatra meg nem emlékszel! És utána vagy félóra-óra kiesett?
Ugye h volt? Na látod itt a bizonyíték h a földönkívüliek műve... elraboltak téged...
Miért basztam be a hét minden napján a zh időszak közepén? - Mert hülye voltál.
Miért kellett másnaposan zh-kat írni és elbukni? - Mert nem gondoltad végig.
Miért felejtettem el bemenni 2 zh-ra is? - Mert memóriazavarod van.
Miért fogyott el egy csomó pénzem? - Mert ész nélkül költekeztél és nem spóroltál.
Lehet ezért a kormányt hibáztatni? - Nem.
Az én véleményem pedig az, hogy nem vetted komolyan ezt az egészet, egyszerűbb volt berúgni, mert gyáva voltál és nem volt kitartásod.
13:56
Bocs ez esetben, de akkor tudhatod h pár zh elbukásából még nem feltétlenül következik a tantárgy elbukása. Az h hiba volt-e egyetemre jelentkezni ennyiből még nem derül ki:)
15:17
Ha gyáva lennék és nem lenne kitartásom ehhez, akkor nem a közepén, hanem az első félévekben menekültem volna.
De a többivel sajnos kénytelen vagyok egyetérteni nagyjából:D
A kormányt mindig lehet hibáztatni :)
Egyébként elsőnek igaza van, azért hibásak, mert hagyták, hogy mindenkit felvegyenek felsőoktatásba... Régen akik nagy nehezen bekerültek, megbecsülték a lehetőséget, és az egyetem nem a bulikról szólt mint manapság...
(Egy végzős egyetemista, aki a kérdezőkhöz hasonló emberekkel találkozik rendszeresen.)
18:23
BME-s vagyok
18:49
Az h nem a bulikról szól igaz, viszont a korosztályunkhoz hozzá tartoznak ezek a dolgok. Nem hiszem h "régen" nagyon másképp lett volna, akkor még tényleg sokkal jobban szelektálódott h kit vesznek fel, most bárkit aki tovább akar tanulni. De azért a jobb helyekre ugyanúgy megvan a mérce h ki kerülhet be és bent is kell tudni maradni. Uh akik itt vannak, sztem ugyanúgy megbecsülik a lehetőséget mint régen.
"kérdezőkhöz hasonló emberekkel"
Ha ahhoz hasonló ember lennék mint amilyennek te gondolsz. Nem botránkoztam volna meg magamon, hogy így elbasztam ezt a hetet. De igazad van ezt elbasztam nem nagyon, kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!