Depressziós vagyok. Ideális ez az időszak a fogyókúrára?
Figyelt kérdés
Kissé depressziós vagyok, nem részletezem miért, fogalmazzunk úgy, hogy egy jópár osztálytársam miatt. Bár lelki hangulatom nem kitűnő, nem felejtettem el, hogy mindjárt jön a tavasz s a nyár s én addig formába kéne hozzam magam. A múlt héten tettem egy próbát, de lelkileg még rosszabb állapotba kerültem. Talán ideje lenni abbahagyni a siránkozást és belevágni. Ti mit gondoltok ?2010. jan. 28. 21:44
3/5 anonim válasza:
szia! nekem nagyon jót tett a fogyókúra rosszkedvre, mivel láttam, hogy csinosodom!
ha elhagyod magad, csak rosszabb lesz.
szerintem ne koplalós diétát válassz, mert az ételhiány növeli a depressziót. próbálj ki valami mozgásformát feltétlenül! állítólag mozgás közben boldogsághormonok szabadulnak fel
nekem ebben nincs tapasztalatom, de ártani nem árthat!
4/5 anonim válasza:
A depresszióból másképp nem lehet kilábalni, azt akarni is kell :) Úgyhogy tessék összeszedni magad, osztálytársak lesajnálva :)
5/5 anonim válasza:
Inkább mozogj többet, sétálj vagy bármit amit tudsz és kedved van, úgy h jól meg is mozgasd magad,ez hatékony a feszültségek, szorongás, depresszió oldására is ! + kerüld a nehéz ételeket,m attól is lehet nyomott a hangulatod! Egyél csokit az felvidít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!