Veletek is szokott ilyen lenni?
Szokott lenni ilyen velem. Hangulatingadozás. De , ha neked folyamatosan 3 éve tart az nem túl jó. Lehet, hogy depressziós vagy. Szerintem érdemes lenne egy pszichológust megkeresni, egy jó kis beszélgetésre, biztos,h ogy adni fog tanácsokat. de ne hagyd hogy gyógyszerrel tömjön tele! Csak mond el mi a baj.
Nálam egyébként azért van , mert nincs miért boldognak lennem. Nem érzem azt, hogy túlságosan is fontos lennék bárkinek is. Mellesleg teljesen átlagos is vagyok. Amikor nem vagyok magam alatt, akkor általában sokkal jobb. Nem érdekel akkor semmi sem, nagyobb az önbizalmam is.
De hát...lehet, h nekem is felkéne keresnem egy pszichológust:/.
L/..
Szerintem valahogy lekéne nyugodnod. Mondom menj el pszichológushoz. Voltál már?
Miért érzed magad ilyen szarul? Ha gondolod írj privit. Én meghallgatlak. Holnap tudok rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!