Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálta? Szeret vagy...

Miért csinálta? Szeret vagy csak hobbiból

Figyelt kérdés
van egy fiu aki egyidős velem és már 2 éve legjobb barátom..és állandóan célozgatott az utóbbi időkbe arra hogy megnyalná a száámat meg stb.. simogatott meg ilyenek.. tegnap előtt elkezdteharapgálni az arcomat és ki is szivta pár helyen a nyakamat is.. és ahogy harapgált egyre közelebb erült a számhoz és megcsókolt(nyelveset) de ez nem rövid csók volt.. egy órán keresztül egyfolytába.. én olyan érzékinek éreztem.. ezvolt tegnapis ugyanezt eljátszotta.. most szeret vagy csak hobbiból..
2010. dec. 1. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Anno mikor én is 13 voltam, szerettem volna minden lányt, aki legalább átlagosan kinéz és hagyta volna amit te hagytál neki megtenni :)

Valamilyen szempontból tuti szeret, de itt a szeretet alatt ne a megkönnyeztető romantikus filmek "szeret" fogalmára gondolj, hanem arra, hogy a srác most lép a nemi érés útvonalára, és ott vagy neki te, akivel máris kísérletezhet a a szexualitás kitapogatásában... Ha tovább hagyod, hogy "gyakoroljon" rajtad, akkor tuti élete végéig hálás lesz neked ezért (feltéve ha te vagy neki az első :D ) de mondom, 13 évesen hidd el, szinte biztos hogy egyikőtök sem tudja mit jelent "szeretni". Ami nem is baj, hiszen az ember kapcsolatainak is érni kell, ehhez pedig tapasztalni kell...

Csak el ne felejtsetek védekezni :)

23F

2010. dec. 2. 06:44
 12/14 anonim ***** válasza:

hobbiból xD

miért neki az a hobbija hogy smárolgat más lányokat meg ilyenek ?

12L

2010. dec. 2. 18:28
 13/14 A kérdező kommentje:
xDDDDDD
2010. dec. 2. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:

de ő már nem szűz..:D:D

vltmár barátnője is nem is egy..:D

2010. dec. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!