Miért csinálta? Szeret vagy csak hobbiból
Figyelt kérdés
van egy fiu aki egyidős velem és már 2 éve legjobb barátom..és állandóan célozgatott az utóbbi időkbe arra hogy megnyalná a száámat meg stb.. simogatott meg ilyenek.. tegnap előtt elkezdteharapgálni az arcomat és ki is szivta pár helyen a nyakamat is.. és ahogy harapgált egyre közelebb erült a számhoz és megcsókolt(nyelveset) de ez nem rövid csók volt.. egy órán keresztül egyfolytába.. én olyan érzékinek éreztem.. ezvolt tegnapis ugyanezt eljátszotta.. most szeret vagy csak hobbiból..2010. dec. 1. 19:03
1/14 A kérdező kommentje:
13L amugy:D
2010. dec. 1. 19:04
3/14 anonim válasza:
Attól mert te most k*rva boldog vagy még nem kell mindenki tudtára adni (se "kényszerből" se azért hogy neked még jobb érzés legyen) ! Le ne írd hogy komolyan kérdezed mert nem hiszem el.
4/14 A kérdező kommentje:
mértnem lehetek kiváncsi arra hogy ki hogy látja az az kívül álló hogy vajon most mi hogy van?:o
attól mert te depressziós vagy nem kell itt tenni a fejed..-.-" mennyél máshovaa tennimagad...
2010. dec. 1. 20:19
6/14 A kérdező kommentje:
mért temennyi vagy?:D
2010. dec. 1. 20:24
7/14 anonim válasza:
Tombolnak benne a hormonok, ergo most szeret. Nem akarlak kiábrándítani, de ez 13 évesen nem szokott túl sokáig tartani. (Kivételek mindig vannak persze.)
8/14 anonim válasza:
Nem szeret, gondolom csinos vagy és jófej, és ilyenekt nem azért írnak, mert depressziósok, hanem, mert így gondolják. Te meg nyilván nem akarod, h ez ilyen "kapcsolat" legyen.
9/14 A kérdező kommentje:
de akkor ha csinos vagyok és jófej akkor van tőlem csinosabb lány is mértnem őet csókolgatta?:D
2010. dec. 1. 22:56
10/14 A kérdező kommentje:
vannak tőlem csinosabb lányok és mértnem őket*
2010. dec. 1. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!