Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jól érzed magad nálad jóval...

Jól érzed magad nálad jóval alacsonyabb intellektusú emberek társaságában?

Figyelt kérdés
Táncsuliba járok, a csoportunk úgy alakult, hogy rajtam kívül teljesen egyszerű, tanulatlan emberek járnak. Elkezdtek az órákon kívül is összejárni, tényleg nagyon kedves, jóérzésű emberek, de valahogy mégsem érzem olyan jól magam velük, mint a velem hasonló értelmi szintű emberek társaságában. Ez természetes vagy gusztustalan sznobizmus, amiről valahogy le kellene szoknom? Ha az utóbbi, hogyan kedvelhetném meg a társaságukat?
2010. nov. 27. 01:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. nov. 27. 20:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Én se érzem jól magam velük.. ugyan én csak 16 vagyok de értelmesebb a korosztályomnál.. ezért se találok barátokat :(

16/L

2010. nov. 27. 21:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Örülj neki ,hogy még ilyen emberek is vannak.Majd 10-12év mulva amikor a cigányok teszik ki az ország 70%át majd visszasirnátok ezeket az embereket.
2010. nov. 27. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!