Miért ilyen szar az élet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 23:39
21/24 anonim válasza:
"Az élet szép, az élet jó ha van papír és van klotyó, az élet hatalmas rába szás ha rosszkor jön rád a sz arás."
22/24 anonim válasza:
#9 "nem tudsz élni" én tudnék csak nincs hozzá cash. .
24/24 beloevoda válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én szinte ugyanazt élem át amit apám. Sokszor az az érzésem, hogy amiket a szülők elkövettek hibákat azt nekem kell helyre raknom. Emellett minden elkövetett bűnöm miatt is vezekelnem kell. Szóval az alapkérdése a válaszom ez.
De a kérdés relatív, így a válaszok is. Szar lehet azért, mert nem tudunk úgy élni, hogy mindenben a jót látjuk. Szar lehet, mert gondolkozunk. Szar lehet, mert nem tesszük meg azt amit kellene. Szar lehet, mert többet vártunk tőle. Szar lehet mert mindenünk megvan és nem találunk célt. Szar, mert elhisszük, hogy az ember jó és rengeteg csalódás kell ahhoz, hogy rájöjjünk mekkorát tévedtünk. ...végtelen sok dolog miatt lehet szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!