Nagyon ronda a nevem?
Viktória Nikolettnek hívnak, az első keresztnevemet használom. Azt a visszajelzést kaptam eddig, hogy a nevem nagyon ronda. És... még hozzá tették azt is, hogy a Niki pedig k*rvás.
Másnak is ez a véleménye? Alá lehet támasztani valamivel?
Mind a két neved szép!
A Nikolettet már csak azért is szépnek tartom, mert az én lányomnak is ez a neve. A Viktória jelentése pedig "Győzelem". Hogy lehetne ez nem szép???
A másik kérdésedre pedig hogy alá lehet-e támasztani valamivel, én úgy gondolom, hogy igen.
Többnyire ugyanaz a személy neveli fel a "név viselőjét" aki adja neki. Tehát ha egy névre, általánosságban rá lehet fogni, hogy kurv@s, akkor az azért van mert olyan embereknek tetszik a név és adják azt a saját gyereküknek, akik akaratlanul is, úgy nevelik a gyereket, hogy abból "kurv@" lesz.
Csak gondold át, hogy azonos keresztnevű ismerőseid között találsz-e hasonló jellembeli vonásokat.
Természetesen ez csak az én szubjektív véleményem és egyáltlán nem biztos, hogy helytálló.
Ez a 2 kedvenc nevem. Ha lesz lányom, akkor nagy valószínűséggel Niki vagy Viki lesz a neve.
Az előző barátnőmet Nikinek hívják, és elképesztően gyönyörű. El sem tudnád képzelni, hogy mennyire. Örülj neki, hogy a szüleid ennyire okosak, hogy ilyen szép nevet választottak a picike kislányuknak^^
A Viktória sztem rettentő szép név a Viki becézés ugyancsak!
A Nikolettával nincs semmi bajom, a Niki becézést szintén szépnek tartom. F
nekem mindkettő tetszik :D
de amúgy egy csomóan így vannak ezzel,hogy soha nem tetszik nekik ami az övék :D
pl nekem sem tetszik a nevem,meg is fogom változtatni,bár mások azt mondják,szerintük szép...
meg ott vannak a göndör hajúak is :D 10ből 9en utálják a göndör hajukat :) mások meg mit meg nem adnának érte...:D
szóval nyugi,nem ronda a neved :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!