Miért tisztelnek ennyire?
A helyesírást inkább ne erőltesd..
Ha pedig ilyen stílUsban írsz, akkor a válaszolóktól se várj mást. Neked kell igazodnod a többséghez, mert a többség ha fejre állsz se fog hozzád..
2 éve meghalt apukám, és megfogadtam halálakor, hogy amit megígértem neki azt betartom, azaz vinnni fogom valamire. Higyjétek el nekem, nem vagyok nagyképű, sőt aki ismer az igazolja is. De tényleg nagyon kíváncsi voltam, hogy miért tisztelnek ennyire? Nem közösítenek ki, nem vagyok rossz fej. Nincs az a nagyon nagy humorom,de azért nem vagyok unalmas. Én érzem. Tudok különbséget tenni a tisztelés és a kiközösítés között. Nem mondom azt, hogy a világ legjobb tanulója vagyok, sőt én sose szeretem, ha a többiek túdosnak neveznek. Mert vannak tőlem jobb 14 évesek. De azt kimerem állítani, hogy az isi legjobb tanulója vagyok. Sok mindenben jó vagyok, kikéve a matek, az nem az erőségem:p Az angolt nagyon szeretem. Évvégén nyelvvizsgám is lesz. (vagyis meg kellene lenni).
És polgálmester vagyok, a diákönkormányzaté. Illetve szabadidőmben táncolok. Most van a felvételim, tehát nincs sok időm! Úgyhogy nem olyan vagyok, akinek elképzeltek.
Te még egy nagyon kis szűk világban vagy, egy kis burokban. A középiskola, már ha jó középsuliba mész, ad majd egy pofont, és belátod nálad sokkal értelmesebb emberek is vannak. A egyetem már egy hidegzuhany, ahol rájössz, hiába tanulsz, mint egy hülye, mert egy nálad sokkal nagyobb ember dönt, aktuális hangulatától függően.
Az hogy viszed valamire nem feltétlenül a tanulmányoktól függ. A sikerességed nem ezen fog múlni, hanem azon, hogy milyen ember kapcsolatok fogsz kialakítani életed során. A stílusod miatt, amit már most nagyon furcsa nekem, hiszen csak 14 éves vagy, nem te leszel az emberek kedvence. Lehet előtted kedvesek lesznek veled, de hátad mögött, mindig ki fognak beszélni...
Nekem az volt a furcsa, hogy ezt a tisztelet szót használod....Nem vagy ezzel a fogalommal teljesen tisztában. Azért mert valaki jó tanuló, még nem feltétlenül érdemel tiszteletet. Én egy ember más értékek miatt ismerek el, úgy mint becsület, barátság, önzetlenség. Az, hogy általánosban mit nyújtott nem érdekel, ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.
Neked még fel kell nőnöd!
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!