Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tisztelnek ennyire?

Miért tisztelnek ennyire?

Figyelt kérdés
14 éves vaok. Az iskola legjobb tanulója ( neem vaok nagyképű)és hát az iskolatársaim annyira bírnak tisztelni, sőt még a tanárokon is ezt veszem észre. Ennek nagyon örülök, de valamikor nagyon idegesít, mert még a hógolyózástól is óvnak, vagyis hát engem neem dobálnak, neem bántalak. És hát azért én is szeretek szórakozni. Szerintetek ez mért van? Télleg neem vaok nagyképű,de az isi legjobb diákja vaok,ronda se vaok, és hát nagyon sikeres. Felnéznének rám?
2009. jan. 14. 16:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

A helyesírást inkább ne erőltesd..

Ha pedig ilyen stílUsban írsz, akkor a válaszolóktól se várj mást. Neked kell igazodnod a többséghez, mert a többség ha fejre állsz se fog hozzád..

2009. jan. 14. 19:39
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Melyik iskolába jársz? Kisegítő...?
2009. jan. 14. 19:40
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy jó tanuló vagy (bár a nyelvtan nem az erősséged itt), de lehet, hogy azért "óvnak", mert nem akarnak veled játszani, nem vagy benne a körben, és ez inkább kirekesztés, amit jól érzel, hogy ez így rossz, csak lehet, hogy a többiek nem érzik úgy, hogy veled poén szórakozni.
2009. jan. 14. 19:51
 14/30 A kérdező kommentje:

2 éve meghalt apukám, és megfogadtam halálakor, hogy amit megígértem neki azt betartom, azaz vinnni fogom valamire. Higyjétek el nekem, nem vagyok nagyképű, sőt aki ismer az igazolja is. De tényleg nagyon kíváncsi voltam, hogy miért tisztelnek ennyire? Nem közösítenek ki, nem vagyok rossz fej. Nincs az a nagyon nagy humorom,de azért nem vagyok unalmas. Én érzem. Tudok különbséget tenni a tisztelés és a kiközösítés között. Nem mondom azt, hogy a világ legjobb tanulója vagyok, sőt én sose szeretem, ha a többiek túdosnak neveznek. Mert vannak tőlem jobb 14 évesek. De azt kimerem állítani, hogy az isi legjobb tanulója vagyok. Sok mindenben jó vagyok, kikéve a matek, az nem az erőségem:p Az angolt nagyon szeretem. Évvégén nyelvvizsgám is lesz. (vagyis meg kellene lenni).

És polgálmester vagyok, a diákönkormányzaté. Illetve szabadidőmben táncolok. Most van a felvételim, tehát nincs sok időm! Úgyhogy nem olyan vagyok, akinek elképzeltek.

2009. jan. 14. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szép, amit utoljára írtál, tényleg. Akkor csak egyet kérnék: tanulj meg helyesebben írni, és lehet még többen fognak tisztelni.
2009. jan. 14. 21:20
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Mi ez a vaok??? ÁÁÁÁÁÁ!!! Minden szart elviselek, de ezt :@:@!!! Légyszike a felvételidbe is így irjál:) értékelni fogják muhaha xD
2009. jan. 14. 21:31
 17/30 anonim ***** válasza:
75%
Előző válasz írója vagyok!!! Miért hagynak ki mindenből??? Hát, mert azt hiszed te vagy a Jani (beképzeld, nagyképű) és, hogy óvnak... nehogy eltaláljon egy hógolyó és bajod essen (ne nyifi-nyafizzál meg stb)... komolyan mondom ez a kérdés... úristen
2009. jan. 14. 21:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Te még egy nagyon kis szűk világban vagy, egy kis burokban. A középiskola, már ha jó középsuliba mész, ad majd egy pofont, és belátod nálad sokkal értelmesebb emberek is vannak. A egyetem már egy hidegzuhany, ahol rájössz, hiába tanulsz, mint egy hülye, mert egy nálad sokkal nagyobb ember dönt, aktuális hangulatától függően.

Az hogy viszed valamire nem feltétlenül a tanulmányoktól függ. A sikerességed nem ezen fog múlni, hanem azon, hogy milyen ember kapcsolatok fogsz kialakítani életed során. A stílusod miatt, amit már most nagyon furcsa nekem, hiszen csak 14 éves vagy, nem te leszel az emberek kedvence. Lehet előtted kedvesek lesznek veled, de hátad mögött, mindig ki fognak beszélni...

Nekem az volt a furcsa, hogy ezt a tisztelet szót használod....Nem vagy ezzel a fogalommal teljesen tisztában. Azért mert valaki jó tanuló, még nem feltétlenül érdemel tiszteletet. Én egy ember más értékek miatt ismerek el, úgy mint becsület, barátság, önzetlenség. Az, hogy általánosban mit nyújtott nem érdekel, ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.

Neked még fel kell nőnöd!

Petranova

2009. jan. 14. 21:44
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Úgy általában azt az embert, aki matekból nem jó, nem fogom a tanulmányaiért tisztelni. Jól tud seggelni, tyűha. Szóval a jótanulás inkább utálatot okoz, főleg fiatalkorban, mert a többségnek nem megy így... Az, hogy sokra viszed, nem függ az általános iskolai teljesítményedtől.
2009. jan. 15. 10:34
 20/30 anonim ***** válasza:
92%
+1: a helyesírásba nem azért kötöttek bele, mert nyelvészek, hanem intelligens ember nem ír úgy, mint egy idióta tini. Ennyi. Ha okosnak akarsz látszani, tanulj meg írni, beszélni, mert az emberek ebből fogják levonni a következtetéseiket, az másodikat biztos. Használj összetettebb mondatokat, és írd le őket helyesen. Legjobb lenne, ha ösztönösen jönne, de látom az nem megy.
2009. jan. 15. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!