Újabban azt veszem észre hogy nem tisztelnek a barátaim! Lejjebb leírom miről is van szó! Valakivel volt már ilyen?
Hali.
19 éves vagyok, 4 éve kollégista tanuló egy közelebbi városban. Az első év nehéz volt, hiszen mindenki új arc volt, én meg kistermető gyerekes arcú srác vagyok, emlékszem év elején nem igazán foglalkoztak velem, illetve vettek komolyan. Aztán ez változott, ugye 10en voltunk egy szobában a koleszban, és egy hónap múlva rájöttek a srácok hogy attól hoyg nem épp én vagyok a legmenőbb, leggazdagabb fiú, még jó arc vagyok.Sokat segítettem valakinek ha kellett/tudtam, és midnig őszinte voltam és vagyok is mindenkivel. Ezek jó tulajdonságok ha eggyüttélésről van szó:D 4 éve ebből a 10 emberből 4 ember már szobatársam másodiktól kezdve, és nagyon jó barátaim, mondhatni legjobb barátok. Azt vettem észre mostanában rajtuk, hogy nem tisztelnbek úgy mint régen. Az egyik srác, pl a minap amikor egy versenyen voltunk, azt mondta róllam a hátam mögött a másik 3 srácnak hogy én nem teljesítettem jól, illetve amikor összeszámoltuk a versenyen elért pontjainkat, azt mondta ez a srác hogy gyerekek ez így nem jó, több pontot számolunk mint amit tényleg elértünk, valószinű hogy én biztos kamuztam és többet pontot mondtam nekik, és ezért jött össze több pont mint amit felírtak. Én ezt úgy halottam meg hogy a sportcsarnokban a klotyón ültem, ők meg bejöttek a mosdóba brunyálni, és nem tudták hogy én benn tülök a klotyón. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló van, azt vettem rajtuk észre hogy teljesen megváltoztak, már kibeszélnek embereket, holott eddig nem tették, ők is mindig őszinték voltak és szemtől szembe mondták amit gondolnak. Többet számít lassacskán nekik is a pénz, meg a sok kamu meg vetítés, hogy ki hol járt ki kivel bulizott, kit ismer. Lekezelnek bunkóznak velem, persze nem mindig, de sok ilyen eset van. Én persze visszaszólok hogy udvariasabban viselkedj vagy add meg a tisteletet légyszives, ha már én is megadom neked. Egyszer nagyon kiakadtam, akkor komolyan kapattak, én pedig ordítottam velük hogy teljesen kifordultatok a régi önmagatokból, és ha csak egy kicsit is úgy bánnék veltek mint ti velem már régen vérig sértődtetek volna. Eztuán az este után nem nagyon szóltunk egymáshoz kerültük egymást a többiekkel. Azóta valamicskét változott a helyzet, de van hogy még midnig kerülnek, illetve nem úgy állnak hozzám, és nagyon nem hisznek bennem, szinte lúzerként is kezelnek. De mondom ez már a jobbik helyzet a régihez képest. Szerintetek ez mitől van? Mi történhetet velük? Régebben úgy tartottam őket számon hogy a legjobb barátaim, sok mindent megtettek nekem a 4 év alatt ahogy én is nekik. Nem csináltam semmit ami miatt így kéne viselkedniük. Mindig egyenes úton jártam, most is azt csinálom. Persze azóta nem álltam eléjük hogy miért vagytok ilyenek velem, mert tuti azzal jönnének hogy nyugodj már meg hercegnő.. Mit hisztizel.. Ballagáson autós felvonulás a hagyomány, év elején megbezséltük hogy apu kocsijával megyünk felvonulni, egy réggibi autó, amivel bulizni is sokat jártunk. Most azt mondták a srácok hogy inkább ahhoz ülnek be aki Audival megy. Ha akarok menjek velük. Ez rosszul esett, mert sok jó emlék fűz ehhez a kocsihoz, sok kzöös emlék velük, de szégyellik mert régi autó? Vagy mi? Nah mindegy ez is csak eset ami most ezsembu jutott, de legalább láthatjátok hogy velük ezt nem tudom megbeszélni! tudom hoyg bezsélnek róllam is, és kibeszélnek. más barátaim nincsenek, van egy cosmó haverom, de ők szinte a családomat jelentették nekem az elmúlt években. Új barátokat nem akarok keresni, mert már bizonyítottak nekem, és mondo mnagyon sok mident átéltem velük az elmúlt években. Egyedül lógni meg nem akarok, mert eléggé barát centrikus vagyok, szinte el sem tudnám képzelni kivel lógjak ha nincs ez a pár ember, de néha mégis csak inkább egyeüdl mászkálok, ha nagyon felhúz a viselkedésük. Valaki tapasztalt már ilyet? Légyszives írjatok valami választ rá, és egyébként nem vagyok csiska vagy ilyesmi hogy ezért ilyenek velem, és én meg hagyom magam, egyáltalán nem hagyom magam, csak tőllük nem számítottam erre a viselkedésre, volt olyan srác akire felnéztem midnig is és miatta kezdtem el testépítéssel foglalkozni szabadidőmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!