Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan közeledjek felé?

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Van valaki akit kedvelek, de nem megy a barátkozás. Azt szokták mondani, hogy add önmagad és úgy tudsz barátokat szerezni. Ez mind szép és jó, de önmagam, adása legtöbbször az emberi kapcsolatok terén az, hogy állok és alig tudok hozzászólni. Egyszerűen nem sikerül megszólítani rendesen, mert vagy mással beszélget vagy pedig ha ott kínálkozik az esély akkor pedig nem vagyok képes élni vele. Csak állok ott. Úgy vettem észre, hogy megkedvelt valakit, akivel most jóban vannak és ugye nem akarok tolakodó sem lenni... (egyébként meg kedvel ez az illető, de úgy veszem észre, hogy egyre jobban távolodik tőlem... én ronthattam el.)
2010. nov. 23. 18:55
 1/1 anonim válasza:
Nos bátorság! Legyen az a gondolat bened hogy semmit sem veszíthec.Persze ne egyből bele!Elöször kisebb beszélgetés,tudd meg mit szeret csinálni(esetleg ha ehezz nincs alkalmad akkor megfigyelés)
2010. nov. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!