Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kleptomániás vagyok?

Kleptomániás vagyok?

Figyelt kérdés

Van mikor a boltban vagy akárhol járok és nem figyel senki mindig eszembejut egy olyan gondolat, hogy most csak úgy elraknám azt amiért jöttem és nem fizetném ki.

Igazából büntudat nélkül megtudnám tenni, de nemértem miért van ez... Régen sose volt.

16/L

2010. nov. 21. 13:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hallottam róla, hogy bevisznek mindenkit már egy ideje mégha fiatalkorú akkor is.

Egyébként elkapni nem tudnak, annál ügyesebb vagyok, csak akkor menne ha hagynám magam... Csak bele gondoltam, hogy lehet ezt kéne és akkor elmenne a kedvem töle... :(

Most meg olyan rossz érzésem van, hogy itt titokban eszem az édességet, anyukámnak meg nem adok belöle... de ha adnék akkor meg megkéne magyaráznom, hogy honnan van :S

2010. nov. 23. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Igy ahogy elolvastam tenyleg kezd kialakulni a kleptomania. De ne engedd meg magadnak hogy elvedd amit nem akarsz fizetni, hisz te sem szeretnel kleptomanias lenni. Figyelj magadra amikor elakarod lopni es ne tedd meg. Ha tenyleg nem szeretnel akkor nem leszel. 18 f
2010. nov. 23. 16:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Végülis kibírom, hogy ne tegyek el semmit, csak valahogy mindig beugrik az ötlet :S

ma 16:53: Ez a tescos "könyv" érdekesnek tünik eddig, elolvasom :)

2010. nov. 23. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!