Miért érzem úgy, hogy a legjobb barátnőm miatt vagyok gátlásos?
Már 7 és fél éve a legjobb bnőm(ez már házasságnak is minősülhetxD), sok mindenben egyezik a véleményünk, meg a gondolkodásunk is, de őt túl tökéletesnek érez néha...mármint...lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de tényleg annyira okos, hogy szerintem az egész évfolyamban ő visz mindent, úgyhogy nagyon bírják a tanárok, órán szinte csak neki beszélnek(nem ez idegesít), én meg ott ülök mellette...mintha nem is léteznék. De ráadásul nem stréber, nagyon jófej és jó a humorérzéke is...tehát szinte mindenki bírja(nem is szinte...tényleg mindenki) és ráadásul egy csomó pasi nyomul rá, meg jóban van velük, és én ezért meg már nem is merek közeledni egy pasi felé sem, mert egyből berémlik a kép, hogy "vajon most mit is csinálna turmix(ez a lány neve)...hiszen turmix mindent olyan tökéletesen csinál...amit turmix mond, az mindig vicces, az mindig jó, az mindig a legtökéletesebb"...és mivel én nem vagyok turmix ezért sosem jut eszembe semmi...:/
mit tegyek? Megszakítani nem tudom (és nem is akarom!!!Mert nagyon szeretem turmixot!), mert egy osztályba járunk és padtársak is vagunk...
És ami a legjobban zavar, az az, hogy ha ő eltervez valamit (egyszerű dolgokra gondoljatok..pl azt hogy ő most beszélni fog a fiúval, aki tetszik neki, akkor m eg is teszi, és sikerül is neki...de én...csak egy kis gátlásos szarnak érzem magam mellette... pedig úgy szeretnék én is olyan lenni mint ő...vagyis nem olyan...mármint olyan olyan de nem olyan,hogy teljesen olyan. hanem úgy olyan, hogy közben önmagam legyek...nah..érted(:
olyan rosszul érzem magam amiatt, mert úgy érzem, hogy irigy vagyok a legjobb barátnőmre...milyen legjobb barát az ilyan, mint én...:(
Előre is köszi a segítséget mindenkinek, és bocsi ha néhány helyen vmit rosszul írtam vagy fogalmaztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!