Mit kérjen egy 14 éves lány karácsonyra?
én vagyok a "milliomos".
Nem ötletek voltak, én ezeket kapom. De ne higgyétek, hogy csak úgy hirtelen ennyi pénzünk lett XD
Kemény munka előzte meg és nagy szerencse...
én nintendot hozzá játékot xboxot hozzá játékot samsung galaxy 3-at és pénzt meg parfümöt...
ez a sok éves munka eredménye a szüleim mindent megtesznek hogy nekünk jó legyen...és ezért mindent meg is teszek nekik...nem csak úgy kapom az ajándékot h jajj szeretnék egy laptopot és másnapra megkapom..nekem is meg kell ezért dolgoznom pl tanulás terén...jó tanuló vagyok mindig rend van a lakásban ha hazajönnek...
hát én nem tudom
én is annyi idős vagyok de én nem kapok sose semmit karácsonyra! már óvódás korom óta :( és akkor is tudtam hogy nincs télapó!!
mindig csak kinder tojást kapok mert nincsen pénz!
de azért nem vagyunk olyan szegények ha nem átlagos! pedig vehetnének valamit :(
és a suliba mikor megkérdezik a tanárok hogy mit kaptál karácsonyra mindig hazudok!
3-dikos korom óta!
Utolsó, ez elég rossz neked!:( én 15 éves leszek nemsokára. Én anyától pénzt kértem (de nehogy azt higgyétek hogy 20 ezrekről van szó!), max. 7-8ezret kapok szerintem, de annyi is elég! apától hajvasalót kapok, ami szintén kijön 7-8ezerből. nekem külön élnek a szüleim. Apa főnök egy cégnél és nagyon gazdag, mégsem kérek tőle plazmatv-t meg drága ékszereket. nekem elég amire szügségem van! jobb lenne ha a szüleim együtt lennének, mert így 3-an (nővérem, anya, én) nem olyan hangulatos a karácsony, mint amikor együtt van az egész család. mi nem vagyunk gazdagok, mert anya nem keres sokat. ezért nem is vagyok elkényeztetve, és ennek örülök. az lenne a legjobb ha apa is itt lenne velünk, de nem azért mert akkor többet is kaphatnék, mint egy hajvasló, hanem mert úgy tényleg megvan az az érzés hogy egy család vagyunk!!
15/L
Annyira birom az ilyeneket ugy felbírnak huzni a többségük csak direkt irja kis h megkap mindent h most rá hu de féltékenyek legyenek és közbe meg lehet semmije sincs csak itt akar menősködni ugy h senki nem tudja ki ő annyira birom-.-"
A kérdéshez: Pedig olyan dolgot kérj amire szükséged van ha mondanál pár jellemzőt talán több öklet lenne
én is 14 éves lány vagyok, de nekem az életem a zene ezért elektoakusztikus gitárt kértem (ilyet csak feketét: [link]
Igaz, hogy ez nem olcsó mulatság és mi se szórjuk a pénzt, de a szüleim megveszik, mert tudják hogy mennyire imádom a zenét és már nem egészen elég a tavalyelőtt karácsonyra kapott klasszikus gitár ...
Szerintem valami olyasmit kérj amire szükséged van és tényleg nagyon tetszik. Majd ird meg, hogy mit kaptál :)
hát az az anyagiaktól is függ nem tudom mennyit szánsz rá...
ha 5-és 10ezer ft között akkor pl egy mp3 mp4 valami ilyesmi
Ha 10-20 ezer forint körül akkor egy digitális fényképezőgép(nagyon sok jó van olcsón)vagy valamilyen mini dvd lejátszó vagy egy mp5 ezek már tudnak fényképezni is általában.Ha 3-5 ezer körül akkor parfüm teló kieg-ek hajvasaló ilyesmik...remélem segítettem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!