Mit vegyek egy lánynak karácsonyra? A helyzet, hogy tetszik a lány, ezért vennék valami ajándékot a számára.
Figyelt kérdés
Karkötőket, ruhákat szereti, szóval jó lenne, de másra gondoltam, személyesebbre. Bár lehet, hogy az elobbi marad..2009. dec. 8. 19:56
1/5 anonim válasza:
Én kaptam egy ajándékutalványt egy szépségszalonba, és arra költöttem amire akartam, nagyon hízelgő volt. De mégjobb lehet a masszázsbérlet vagy egy parfümériába is lehet kupont venni amin azt vesz amit akar. Ilynekor ő választhat azt amit szeret, és mégsem pénzt adsz neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, viszont ez az, hogy pénzt semmiképpen nem illik adni sztem. viszont én vmi személyesebbre gondoltam, ezek túl "általánosak"
2009. dec. 8. 20:36
3/5 anonim válasza:
Valamilyen koncerte veszel neki jegyet(és persze magadnak is :D), vagy elviszed őt adventi vásárra, és ott ami látod, hogy tetszik neki, megveszed, és meghívod vmire. Én ruhát azért nem vennék, mert nem biztos, hogy eltalálod azt ami tetszene neki.
5/5 A kérdező kommentje:
20 éves. Amúgy a legjobb sztem az "elviszed őt adventi vásárra". Jó ötletnek tűnik köszi ;)
2009. dec. 12. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!