Mit kérjen egy 14 éves lány karácsonyra?
Ékszereket, ékszertartót, ruhákat. Szoba kiegészítőket (pl. díszpárna, képkeret), filmeket, zenéket.Táskát, cipőt,vagy valami jó kis tinikönyv.Szájfényt, sminkcuccokat,vagy naplót,ha van laptopod akkor laptoptáskát.Ha szeretsz barkácsolni, akkor valami olyasmi.
Meg vannak ilyen jó kis illatosítású parfümök:
Van rágógumis, tutti.fruttis, sárgadinnyés, görögdinnyés, vattacukros, csokis, epres, meg még sok féle. Ha rá akarsz keresni: Star Nature
hát mondjuk valami társasjátékot:
Én kb. veled egy idős vagyok és én számítástachnikai cuccokat kértem: laptop, nyomtató, dvd-k, pendrive.
Remélem segítettem!
utolsó: milliomosok vagytok?? :)) :D:D
szerintem túl elvagy kényezteve, a szüleid, ha ezeket mind megveszik, akkor tudom ki a hibás az elkényeztetésért :P
pfajjj.....
utiolsó előtti: nem ők milliomosok, szimplán te nem figyelsz xD
Az volt akérdés, hogyegy14 éves lánymit kérjen karácsonyra... ő meg adott egycomó ötletet, amiből válogathat :) am a dekorpárna téll jó ötlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!