Mit szeretsz magadban ÉS mit magadon?
Figyelt kérdés
az emberek gyakran mondják azt hogy semmit. de most legyél őszinte! MINDENKINEK van valami, amit szeret magában és amit szeret magán (mármint külsőleg). ha nem lenne semmi nem lennénk.2010. nov. 13. 22:13
11/14 anonim válasza:
Tökéletes vagyok szóval mindent.
12/14 anonim válasza:
Erős, határozott, segítőkész nő vagyok, akinek még humorérzéke is van, de általában magamat szoktam kifigurázni.
Külső?A szemem szép, ha kisminkelem.Amíg sportoltam jó volt az alakom is, de már nem az és elfogadtam így is.
13/14 anonim válasza:
500 éves kérdés de azért válaszolok :D.
Amit szeretek magamban: nyelvérzék,zenei érzék,emberismeret
Amit szeretek magamon: derékig érő haj, magasság (180,5),és hogy jól állnak rajtam a zenekaros pólók XD
14/14 anonim válasza:
Meg a humorérzéket (és a hihetetlen szerénységet :D) lehagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!