Aszociális embernek milyen munkakört ajánlanál?
Figyelt kérdés
Érettségim van, főiskola/egyetem nem igazán jöhet szóba a pontok miatt. Milyen irányba induljak el?2010. nov. 11. 15:27
1/3 anonim válasza:
hogyan jellemeznéd magad mint aszociális embert?
ha leírod talád tudok ajánlani vmit.
2/3 A kérdező kommentje:
A barátaimon és néhány rokonom kívül nem tudok kommunikálni az emberekkel. Illetve a szó legszorosabb értelmében kommunikálok velük, mert beszélgetünk - illetve inkább csak mondatokat váltunk; ennél tömörebben nem tudom körülírni a helyzetet, de remélem, hogy érted, mire gondolok - de kapcsolatot nem tudok kialakítani velük. És ezt is csak úgy, ha ketten vagyunk, társaságban gyakorlatilag egyáltalán nem tudok megszólalni.
2010. nov. 11. 18:03
3/3 anonim válasza:
értem,hát ugye az a probléma,hogy az embereket nem igazán tudod elkerülni az életben.én is ilyen voltam mint te,talán kicsit még mindig,de rájöttem,nincs mitől félnem,lesz..rom ha hülyeséget mondok az emberek előtt,röhögjenek ki,és akkor mi van? szóval meg kellene próbálnod kicsit nyitottabbnak lenned.és menni fog a megszólalás,ne félj,amennyire szükséges,menni fog:)
amugy munkakör,ilyen szempontból talán a biztonsági őrködés,egy telephelyen,nagyrészt egyedül vagy,vagy kevés emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!