Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez így? Nem értem.

Miért van ez így? Nem értem.

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egyre többet csalódom a barátaimban?Nem értenek meg?Kiröhögnek..Aki nekem tetszik..hát..fogalmam sincs de szerintem rám se néz..Mindenki megváltozik,elkurvul. Nagyon kevés emberben bízok meg.És azok..akiket igazán szeretek pedig valahol messze élnek tőlem?

15/L..

2010. nov. 9. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok csak én 13 am azért mert kamaszodunk és ők a rossz irányba :( mindegyik kurv@ de majd kinövik. (na jó én nem hiszem hogy kinövik de anyum mindig ezt mondja) hát addig meg xar ez így...
2010. nov. 9. 19:13
 2/9 A kérdező kommentje:

hát igen..csak elég idegesítő hogy azok k*rvásk0dnak..akik eddig ezt elítélték.

de 1000x kösz a gyors válaszért:)

2010. nov. 9. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
:) én már beleuntam nem is nagyon haverkodok velük
2010. nov. 9. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
az még haggyám hogy eddig elítélték de még most is ahogy megcímkéznek másokat meg panaszkodnak a másikról és nem veszik észre hogy ők ugyan olyanok... :S
2010. nov. 9. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:

pontosan..nagyon idegesítő..:S

"nem haverkodsz velük"..csak sajnos ők nem haverok..hanem legjobb barátok voltak..valamikor

2010. nov. 9. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem ovitól kezdve voltak nagyon szerettük egymást most meg...inkább egyedül mint velük de néha 1-2 rendes
2010. nov. 9. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló volt a helyzet. A barátaim közül a legtöbben elkezdtek rossz irányba változni. Szépen megszakadtak a kapcsolatok, már csak haverok vagyunk, és kialakult egy új baráti kör, akik nem mentünk bele ebbe a folyamatba.
2010. nov. 9. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Biu?!
2010. nov. 12. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Biu? nem vagyok Biu xDD
2010. nov. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!