Mit tegyek hogy jobban megnyiljak? Kérlek?
az ven hogy most vagyok új suliban és alig vannak barátaim és teljesen szótlan vagyok , nem tudok beilleszkedni, már azt sem tudom hogy szerezek barátokat :S
egyáltálán nem beszélgetek idegenekkel pedig megtenném de egyszerűen nem tudok mit mondani nekik. ha kérdeznek valamiről én válaszolok és néha vissza kérdezek de itt megáll a beszélgetés. ugy érzem nem tudok megnyilni idegenek társaságában. ha barátokról van szó akkor nincs gond csak ha idegenek is vannak.
hétvégén odajött hozzám egy nagyon hejes fiu mert látta hogy nem találom a helyem a társaságban és nagyon aranyos volt. szerintem segíteni akart de én nem voltam rá túlvevő.
teljesen arra utalt hogy bezárkózott vagyok visszahuzódó és csendes és nem találom a helyem atársaságban a barátaim közt. egy másik srác meg szószerint mondta hogy "ne legyek öngyilkos mert megbánnám" és erre még életem ben sem gondoltam! de a többi amit mondtam tejesen jellemzeő rám, és mindezt ugy mondta meg hogy még életében nem látott és volt benne alkohol.egy másik srác meg folyton azzal jön hogy én milyen "szótlan vagyok" és tudom hogy igaza van és szeretnék is vele beszélgetni de egyszerűen nem vagyok képes megnyilni vagy kipréselni valami beszéd szerűségt :S de ezeken kívul olyan társaságban ahol ismerősök vannak vicces humoros jófej vagyok. külsőleg is azért "divatos magabiztos csaj"nak érzem magam
a kérdésem végülis ez lenne:
hogyan szerezzek barátokat? és hogyan nyiljak meg? mit tegyek a szótlanságom ellen?
Tihanyi Fruzsinának
Üdv a NETLOGról, ha már itt lógsz!XDD
Tihanyi Fruzsinának
Látom sima az adás! XD
Üdv a macskának is. D
fuu most nagyon lemaradtam :D
mivan??
Tihanyi Fruzsinának
Melyik nevemet?
A GYIK nevemet, vagy a hivatalos nevemet?
Bár én a GYIK nevemre voksolok, de az is kérdéses. XD
Üdv a 2 kutyusnak és a cicádnak! D
Tihanyi Fruzsinának
Nagy megtiszteltetésnek veszem, ha kiváncsiskodnak felém. D
Szeretem a titkozatosságot, ha nem veszed rossz néven.-)))
Tihanyi Fruzsina válasza:
Sürgős vagy a kiváncsiság a fontosabb?
Ez nem a NETLOG. XDD
Mindennap egy mondat.-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!