Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy jobban...

Mit csináljak hogy jobban megnyíljak előtte? :s

Figyelt kérdés
szoval az van hogy eléggé szégyenlős vagyok. van barátom és szeretem is de akkor is szégyenlős vagyok előtte. még nem volt semmi közöttünk ha értitek mire gondolok. :D szoval mit csináljak h ne legyek szégyenlős. félek h kövérnek lát vagy nem tetszik majd neki vmelyik testrészem ha odakerül a sor h petting vagy szex. :s segítsek mi csináljak?? nektek is volt ilyenetek vagy csak én vagyok ilyen selejt? :s
2010. nov. 14. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy selejt. Ha igazán szeret, akkor akkor mindenhogy szeret...minden hibáddal együtt...:)
2010. nov. 14. 18:57
 2/2 anonim válasza:

Én is így voltam...

A válasz nagyon könnyű. Próbáld meg magad elfogadni olyannak amilyen vagy. Ne akarj másoknak megfelelni, előbb magadnak kell,utána foglalkozz másokkal.

A barátod szeret ezért van veled, és úgy szeret ahogy vagy. Igaza van az előttem szólónak.

Nekem 2-3 hónap után sikerült oldódnom.

Remélem tudtam segíteni ;)

2010. nov. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!