Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy jobban megnyil...

Mit tegyek hogy jobban megnyiljak? Kérlek?

Figyelt kérdés

az ven hogy most vagyok új suliban és alig vannak barátaim és teljesen szótlan vagyok , nem tudok beilleszkedni, már azt sem tudom hogy szerezek barátokat :S

egyáltálán nem beszélgetek idegenekkel pedig megtenném de egyszerűen nem tudok mit mondani nekik. ha kérdeznek valamiről én válaszolok és néha vissza kérdezek de itt megáll a beszélgetés. ugy érzem nem tudok megnyilni idegenek társaságában. ha barátokról van szó akkor nincs gond csak ha idegenek is vannak.

hétvégén odajött hozzám egy nagyon hejes fiu mert látta hogy nem találom a helyem a társaságban és nagyon aranyos volt. szerintem segíteni akart de én nem voltam rá túlvevő.

teljesen arra utalt hogy bezárkózott vagyok visszahuzódó és csendes és nem találom a helyem atársaságban a barátaim közt. egy másik srác meg szószerint mondta hogy "ne legyek öngyilkos mert megbánnám" és erre még életem ben sem gondoltam! de a többi amit mondtam tejesen jellemzeő rám, és mindezt ugy mondta meg hogy még életében nem látott és volt benne alkohol.egy másik srác meg folyton azzal jön hogy én milyen "szótlan vagyok" és tudom hogy igaza van és szeretnék is vele beszélgetni de egyszerűen nem vagyok képes megnyilni vagy kipréselni valami beszéd szerűségt :S de ezeken kívul olyan társaságban ahol ismerősök vannak vicces humoros jófej vagyok. külsőleg is azért "divatos magabiztos csaj"nak érzem magam

a kérdésem végülis ez lenne:

hogyan szerezzek barátokat? és hogyan nyiljak meg? mit tegyek a szótlanságom ellen?

2010. nov. 8. 16:26
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Békülj ki magaddal! Ennél több nem kell. Nagyon sok önszuggeszciós anyag van fenn a neten. Ha ez rendben lesz, nem lesz semmi fent említett problémád, eltűnnek egy pillanat alatt. Sok sikert!
2010. nov. 10. 04:08
 2/23 anonim válasza:
Nem igazán értelek. Vannak barátaid, akikkel jól érzed magad, tudsz velük jókat beszélgetni. Viszont mások társaságában meg nem tudsz beszélgetni?
2010. nov. 10. 15:58
 3/23 A kérdező kommentje:

köszönöm

másodiknak: igen valami olyasmi idegenekkel nagyon nehezen kedek el ismerkedni, vagyis azt sem tudom hogy kellene velük ismerkedni

2010. nov. 11. 22:18
 4/23 anonim válasza:

A "második" vagyok.

Szerintem nincs nagy gondd, ha vannak barátaid. Nekem pl csak egy volt. Idegenekkel én sem nagyon tudok beszélgetni. Néha sikerül, amikor valami közös érdeklődési irányunk van.

Lehet, hogy más bulikba kellene járnod, meg kell találnod a stilusodat, vagy még várni a bulizással egy kicsit. Nem tudom, hány éves vagy.

Én is csöndes egyéniség vagyok.

Van akivel tök jól tudok beszélgetni, van akivel a szia, hogy vagyon kivűl nem jutok tovább. Nem is erőltetem. Ha Ő sem tud velem mit kezdeni, akkor minek kinlódjunk.

2010. nov. 12. 13:29
 5/23 anonim válasza:
Szerintem szimplán keress egy embert és találj vele egy közös témát. a leg nyomibb téma is jó egy beszélgetés elkezdéséhez. pl: ha kivan feste egy csaj körme akkor rákérdezel h hol vette a lakkot vagy ugyan ezt megteszed csak ruhanemüvel :D vagy beszélgess valakivel egy filmröl és akkor megtudszróla valamit és csak ugy jönni fognak a további kérdések :D én nekem bevált :)
2010. nov. 13. 16:44
 6/23 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan menj oda a többiekhez, és ha már tudod milyen témáról beszélgetnek akkor te is mondjad ki ha valami az eszedbe jut, hogy ez megtörtént veled is vagy valami hasonló:) és ne izgulj:)
2010. nov. 13. 16:46
 7/23 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

további válaszokat is várok!

amugy 15 vagyok

2010. nov. 13. 22:26
 8/23 anonim ***** válasza:

már vártam, higy vki feltegye ezt a kérdést, mert nekem is szó szerint ez a problémám :s... Nekem nagyon sok idő kell még valakivel olyan viszonyt tudok kialakítani, ahol tudunk viccelni meg ilyenek, ellenben másokkal, akik az első pillanatban puszipajtik lesznek. Eléggé rossz, hogy az új sulimban nem haverkodtam össze senkivel, közben vki már bulizni is volt a többi o.társammal, szal teljesen megértelek. Most eppen összehaverkodtam egy lánnyal és reménykedem, hogy most nem vok 1edül könnyebb lesz... Szerintem te is haverkodj össze legalább 1vkivel, és aztán minden könnyebb lesz...

1 Együttérző 15/L :)

2010. nov. 14. 01:48
 9/23 Tihanyi Fruzsina válasza:
Félelmetesen ugyanilyen vagyok xDD
2010. nov. 14. 18:47
 10/23 A kérdező kommentje:

kedves utolsó kettő! irhatok priviben?

amugy várom még a segítő válaszokat és köszönöm szépen az eddigieket is :)

2010. nov. 14. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!