Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék? Nagyon nem...

Mit tehetnék? Nagyon nem bírom "így" sokáig.

Figyelt kérdés
Hát a helyzet az hogy, nem olyan rég óta tartó a mélységig boldog párkapcsolatban élek. Tudom többen hülyének fognak nézni de tudom hogy ő az igazi.. csak 15 vagyok ugyan.Na a problémám : Hogy akármennyire is jó csak a hétvégeken láthatom,amihez egy eléggé erős depresszió is hozzájárult mert az őszi szünetben 4 felejthetetlenül szép napot töltöttünk együtt és mire 2-t pislogtam vége lett. És most vissza kell zökkennem a sulis kerékvágásba aminek a gondolatától is kiütést kapok. És a napom fénypontja az amikor kicsöngetnek és rohanok haza vele msn-ezni. Tudom hogy senki nem fog tudni nekem olyan tanácsot adni hogy felugorjak a székemből hogy minden gondom oda van, de már nem tudok kínomban mit tenni kiírom,és azért őszintén remélem valaki tud enyhíteni a fájdalmamon. Egy kétségbe esett tini. 15/F
2010. nov. 7. 17:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Most jött a hír hogy ajándékba még kapott 2 nap gépeltiltást.
2010. nov. 7. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Te szegény! Nekem is volt már hasonló tom h milyen fájdalmas tud lenni. hát én csak azt tom tanácsolni h tarts ki. amúgy egy idő múlva már jobb lesz ez most tom nehéz de később jobb lesz majd és enyhül ez a "mánia" ha teljesen nem is fog. és remélem h akkor ha ilyen jól meg vagytok, minél többet legyetek együtt :)
2010. nov. 7. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást :)
2010. nov. 7. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!