Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan érzem magam felsőbbren...

Jogosan érzem magam felsőbbrendűnek amiért nem vagyok egy ösztönlény majom?

Figyelt kérdés

Ebből kifolyólag nem is szeretem az emberek 98%-át mivel semmi más nem érdekli őket mint a dominancia, erőtörvény, szex, státusz, ismertség, vagyon.

Undorítóak.

dec. 9. 21:11
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Én is utálom az emberek 99 %-át akikkel eddig találkoztam,beszéltem,megismertem.Viszont van két barátom,akikkel mióta az eszünket tudjuk barátok vagyunk,szó szerint értendő,3-4 éves korunk óta.Most 47 évesek vagyunk mindhárman.Nekik van családjuk,gyermekeik,nekem nincs és soha nem is szerettem volna.Nem érdekel a pénz,annyi legyen hogy tudjak egy átlag életet élni,nem vágyok gazdagságra,luxusautókra,yachtra,világkörüli nyaralásokra...Viszont egy,mondjuk 80-100 milliós nyereménynek örülnék,de csak azért mert akkor nem kellene többé dolgoznom,mert attól semmit nem utálok jobban a világon,nem élnék másképp mint jelenleg,annyi hogy vásárolnék egy tanyát messze minden várostól,szomszédtól,zajtól.Az elmúlt közel 30 évben 41 munkahelyem volt,és kivétel nélkül mindet gyűlöltem,a jelenlegit is,minden kollégával együtt.Rosszul vagyok amikor hétfőn mesélik mik történtek a hétvégén,ki hogy bszta meg a feleségét vagy a qrváját,vagy mennyien nézték a live-ját,milyen menő.Szó szerint hányni tudnék tőlük.

Egybként nem érzem magam felsőbbrendűnek,leginkább nem ebbe a világba valónak.Igazából sosem élveztem az életet,megszülettem,volt pár év amit élveztem,játék a nagyszülőkkel,az első kerékpár stb..volt néhány felhőtlen,gondtalan évem.Viszont az iskola kezdetével véget ért,attól kezdve jött a kényszer,felelősség,tanulni kellett holott nem akartam,gyűlöltem iskolába járni,azt követően jött a középiskola amit talán mégjobban utáltam mint az általánost,nézni a sok bájgúnárt akik minden csajt meg akartak dugni az iskolában,a sok nyálas tini szerelmest,és persze ott volt a tanulás amit akkor már annyira utáltam hogy nem is jártam be az iskolába.Utána a kötelező katonaság,és végül megkezdődött a gyötrelem ami azóta is tart, a munka.Az egész életem a kényszerről,muszájról,nem akarásról szól.Nem tudom máshogy felfogni...41 éve gyűlölök élni,és qrvára várom már hogy véget érjen ez a cirkusz.

dec. 12. 18:08
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te mondod másoknak hogy "érzéketlen, lekezelő"?

Pont hogy a hozzáállás amit magadénak vallasz az emberekkel szemben az érzéketlen, és lekezelő....

dec. 12. 23:53
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam lekezelő, mindenféle gúny nélkül írtam, hogy vizsgáltasd ki magad. Ha ennyire nem érdekel semmi, az komoly problémára is utalhat.

dec. 13. 07:52
 24/31 anonim ***** válasza:

21 - Miért engedsz a kényszernek?

"vásárolnék egy tanyát messze minden várostól,szomszédtól,zajtól" - ott mit csinálnál?

dec. 13. 09:29
 25/31 anonim ***** válasza:

"ogosan érzem magam felsőbbrendűnek amiért nem vagyok egy ösztönlény majom?"

Bizony, nekem erről a kérdésről leginkább ez a klasszikus kis novella ugrik be:

[link]

🤘🤪🤘

dec. 13. 11:17
 26/31 anonim ***** válasza:
*"Jogosan...
dec. 13. 11:18
 27/31 A kérdező kommentje:

25

És itt most kire utalsz a történeted által?

dec. 13. 12:03
 28/31 anonim ***** válasza:

Kérdező: "Jogosan érzem magam felsőbbrendűnek amiért nem vagyok egy ösztönlény majom?"

🤔

Imruska: Én Im-rus-ka va-gy-o-ok?

Imruska: Most fönt va-gy…o…ok?

😆

dec. 13. 12:20
 29/31 A kérdező kommentje:

28

Jól szórakozol?

Talán te még nálam is felsőbbrendű vagy mert látszólag csak te érted az Imruskás összefüggést itt :D

dec. 13. 12:57
 30/31 anonim válasza:
Én nem érzem magam felsőbbrendűnek, de a fent felsoroltak nekem sem prioritás. Szomorúan látom, hogy itt a Karácsony a boltokban elvileg boldog párok várják az ünnepeket. De többször hallom, hogy szidják egymás, leginkább a pasi akar dominálni és nyilvánosan, nagyon undorítóan beszél a nővel. Sajna nálunk is a férjem mindent szexben mér, ha van szex csöndben van, ha nincs pl tegnap is meg akart rugdosni,és ő van besértődve. Szerintem a párkapcsolat nem szexben, meg lángoló szerelemben mérendő, azt kB a tinikor végére kinövi az ember.
dec. 20. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!