Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan érzem magam felsőbbren...

Jogosan érzem magam felsőbbrendűnek amiért nem vagyok egy ösztönlény majom?

Figyelt kérdés

Ebből kifolyólag nem is szeretem az emberek 98%-át mivel semmi más nem érdekli őket mint a dominancia, erőtörvény, szex, státusz, ismertség, vagyon.

Undorítóak.

dec. 9. 21:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9

Elég elvonultak élek, igyekszem minimálisra csökkenteni az emberekkel való kontaktust. Egyedül teljesebbnek érzem magam.

Nem sok minden érdekel, hiszen a legtöbb cuccot ember találta fel különféle státusz és hírnév építési célból ezért nem kérek belőlük. A haladást, motivációt is mind feleslegesnek találom hiszen egy ilyen faj jólétébe, haladásába minden befektetett energia felesleges.

tegnapelőtt 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
#10 Ez lehet önzőség, kapzsiság, rosszindulat, mindegy. Jobb vagy náluk, de nem felsőbbrendű. Senki sem felsőbbrendű a másiknál, emberi lények vagyunk jó és rossz tulajdonságokkal.
tegnapelőtt 17:13
 13/17 A kérdező kommentje:

12

A jobb nem felsőrendű a rosszal szemben?

tegnapelőtt 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan máshogy értelmezem ezt a szót, de akkor legyen, felsőbbrendű vagy, mindenesetre egyszerűbb lett volna úgy kérdezni, hogy jobb vagy-e náluk. Legalábbis azoknál, akik rosszabbak nálad, és ez nem az emberek 98%-át jelenti. Mivel ilyen felmérésről nem tudok, tekintsük az egyszerűség kedvéért mondjuk 50%-nak. Szerintem egyébként ennél sokkal kevesebben vannak.
tegnapelőtt 18:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz felsőbbrendű ha ilyen sekélyes vagy!

A bőrödből meg te se tudsz kibújni! Ezek az ösztönök rád ugyanúgy hatnak max neked nem tűnik fel. Ha ezzel nem vagy tisztában az ostobaságot takar.

Mellesleg az ösztön ilágod az anyatermészettől ered amit tisztelned kéne, mert ha nem tiszteled akkor magadat se tisztelheted igazán és amiket gondolsz magadról az mind hazugság lesz...

tegnap 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Kicsit konkrétabb választ szeretnék kapni. Mi érdekel konkrétan? Mivel foglalkozol a nap folyamán?

tegnap 06:05
 17/17 anonim ***** válasza:
16# valószínűleg a saját fingját szagolgatjaegész nap a nagy önelégültségében... :D
tegnap 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!