Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan érzem magam felsőbbren...

Jogosan érzem magam felsőbbrendűnek amiért nem vagyok egy ösztönlény majom?

Figyelt kérdés

Ebből kifolyólag nem is szeretem az emberek 98%-át mivel semmi más nem érdekli őket mint a dominancia, erőtörvény, szex, státusz, ismertség, vagyon.

Undorítóak.

dec. 9. 21:11
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Jogosan.Én is ugyanígy érzek.
dec. 9. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

#1 - dettó.

😊😀😁

dec. 9. 21:30
 3/17 Mojjo ***** válasza:
73%
Ilyesmi kérdésekre az emberek/emberi tulajdonságok témakör lenne a legmegfelelőbb talán. Semmiképpen nem a tudományok témakört kellene ilyesmivel szemetelni.
dec. 9. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Inkább egy beképzelt majomnak gondollak, aki csak szélsőségekben képes gondolkodni, mert általában nyilván nem tudhatod, hogy a másik mit gondol, mit tart fontosnak, és megalapozatlan előítéleteid vannak.
dec. 9. 22:24
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Én is tökéletesen így vagyok.

#4 Ezek nem "megalapozatlan előítéletek", hanem megalapozott ítéletek, amik mögött hosszú évek tapasztalatai rejlenek.

tegnapelőtt 00:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben.
tegnapelőtt 01:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Mármint mintha nem ugyanaz a faj lennék mint ők. Ég és föld az eltérés. Totálisan másként gondolkodom és mások a prioritásaim. És találjátok ki ennek mi a következménye? Igen, a másságot nem tudják normálisan kezelni, kapom is a támadásokat napi gyakorisággal.
tegnapelőtt 09:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben is pár százalékkal talán intelligensebb vagy némelyiknél, de felsőbbrendű semmiképp, és ez sem lenne ok lekezelő viselkedésre. #4 voltam.
tegnapelőtt 09:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Téged mi érdekel, kérdező? Mivel foglalkozol és hogyan élsz?
tegnapelőtt 10:30
 10/17 A kérdező kommentje:

8

Az még nem is merült fel bennem, hogy intelligensebb lennék, inkább az , hogy mások az intelligenciájuk gyakran rossz célokra használják. Tehát ezek intelligensek csak maguk felé amolyan sumák, ravasz mód . Olyan trükköket, cseleket, taktikákat eszelnek ki, hogy nekem az eszembe sem jutna. Talán a jóhiszeműség gátolja az ilyeneken való gondolkodást, agyalást.

tegnapelőtt 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!