Mikor csalódtál a legnagyobbat magadban? Miért?
Nekem az eddigi életem legnagyobb csalódása egy számomra álomszakma volt. Szakács szerettem volna lenni.
Életemben abban az egy évben voltam a legmotiváltabb, legcélratörőbb, mikor beiratkoztam a suliba! Nagyon boldog voltam és az önbizalmam is akkor volt a legmagasabb!
Annyit álmodoztam róla, hogy híres szakács leszek!
Ám, sajnos elég hamar kiderült, hogy egyáltalán nincs tehetségem az egész szakmához... Szörnyen ügyetlen voltam és azt a nagyfokú állandó stresszt sem tudtam elviselni...
Szóval, elvégeztem a sulit, lenyomtam majdnem egy teljes nyarat egy étteremben, rengeteget tanultam a vizsgára, ám mindenhol nagyon csúnyán elbuktam...
Az étterem chefje is őszintén elmondta, hogy bármit csináljak, csak ne a szakácskodást, mert ez nekem nagyon nem való.
Nekem ez volt életem legnagyobb csalódása magamban.
Kíváncsi vagyok, másoknak milyen esemény volt az, amiért nagyot csalódott magában.
Én már olvastam olyan emberekről, akik több ilyesmi kudarcok után sem adták fel, hanem újrapróbálkoztak, meg máshogyan, és sikerült elérniük a céljaikat, mert tudták, hogy az nem egy meló, amit akarnak, hanem hivatás/elhívás.
Amúgy sajnálom a te csalódásodat.
Nekem az, hogy egyetemre jártam, de a szakdolgozatot utólag kell megírjam, és nehéz elhinni, hogy sikerülni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!