Mit jelent ha azt mondjak ram hogy rideg vagyok es nem engedek kozel senkit?
Figyelt kérdés
Nekem nem tunik fel, mert szoktam viccelodni meg van par ember a munkahelyen akikhez megyek beszelgetni, nyilvan mindenkivel nem beszelgetek de nem vagyok antiszoci h kb senkivel, ha kerdeznek rolam meselek magamrol, de csak akkor, annyi h nem jarok kozossegekbe (buli, munkahelyi osszejovetel stb) nincs facebookom
Sokszor ha magamrol kell meselni szukszavu vagyok, de nem azert mert tavolsagtarto vagyok hanem mert egyedul elek es nem tortenik velem semmi, szal nincs mit mondanom.
Na most akkor ezek alapjan az lennek csak nem tunik fel nekem?
En magam ugy jellemeznem h visszahuzodo introvertalt, nem ugy h rideg,
#távolságtartás #Kozonyos
ma 17:09
1/1 anonim válasza:
Én ezt úgy szoktam mondani hogy én egy ilyen introvertált, depresszív személyiség vagyok. Vannak barátaim, szoktam beszélgetni emberekkel, kollégákkal, nem élek remete életet, de gyakran vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!