Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ilyen szörnyű életem?

Askenázi Nándii kérdése:

Miért van ilyen szörnyű életem?

Figyelt kérdés

Kórházban dolgozom, ott mindem munkatársam terrorizál a hosszú hajammal és a gerincferdülésemmel. Mindig azt mondják, h vicc, de nekem nagyon rosszul esik. Hazamegyek, ott sincs nyugalmam, az alsó szomszéd is csesztet. Egy velem egykorú srác, de folyton felkopog, mert nem hallja a focimeccset. A barátnőmmel kb egy hete elváltunk, csak kihasznált és majdnem megerőszakolt. Miért van másoknak tökéletes életük, és nekem nem?? Miért mindig csak én szívok??

-Nándi voltam

nov. 13. 14:54
 1/9 IgaziÚriember ***** válasza:
84%

"Miért van másoknak tökéletes életük, és nekem nem?? Miért mindig csak én szívok??"

Nincs mindenkinek tökéletes élete és nem csak te szívsz. Másfelől akinek jobb élete van tőled vélhetően a saját életével és jólétével foglalkozik nem pedig máséval ;)

nov. 13. 15:00
 2/9 Vincentkee válasza:
68%
Sajnállak :( nekem is hosszú hajam van, az én ismijeim is bántanak vele, az én szomijaim is idegesítőek…, szóval átérzem. Írhatsz nekem, biztos h tudok segíteni.
nov. 13. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
A szomszédod miért nem hallja a meccset? Talán süket?
nov. 13. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokattt 🫶

Nem vagyok depresszios, csak idegesitenek az emberek, es tudom h jobbat erdemlek. Fogalmam sincs h miert nem hallja a meccset, de lényeg a lényeg, partvisnyéllel terrorizál.

nov. 14. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
De te csendben vagy, semmit nem hallgatsz hsngosan stb.?
nov. 14. 06:16
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Azt már tudtuk a kiírásnál, hogy Askenázi Nándi vagy. :)

Szóval az a lényeg, hogy mindegy mi történik magadat kell szeresd és akkor másokat is fogsz.

Ezeken sok éve én is átestem és nem értettem miért kéne magamat szeretni. Aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen annyi erővel amennyivel sajnáltatom magam, örülhetnék is az életnek. Azóta senki sem bánt, nem zavar és remek életem van.

nov. 14. 06:50
 7/9 anonim válasza:
Csak nem volt szerencséd. Ne búslakodj rajta, és próbáld mindenhol a pozitív dolgokat nézni. Azzal ugyanis hogy búslakodsz, ilyen negatívan látod magad - csak magadat is beteszed egy tudatalatti skatulyába, és ez idővel visszahat rád. Szóval csak pozitívan. Azzal meg hogy mások mit gondolnak, mondnak, ne foglalkozz (nevesd ki Te őket).
nov. 14. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
De cukik vagytok😚 nem hallgatok én se semmit hangosan
nov. 14. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
A barátnőd meg akart erőszakolni? Ezt hogy kell elképzelni?
nov. 17. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!