Normális vagyok?
Most így gimnazistaként rengeteg olyat hallottam, hogy 10 éves kor alatt nem szabad beszélgetni a gyerekkel a politikáról, háborúról.
Én viszont már kb. 5-6 (már nem nagyon emlékszem, hogy pontosan hány éves lehettem, de még ovis) karácsonykor azzal szórakoztattam a szüleimet, nagyszüleimet, hogy szavazócetliket készítettem, amin lehetett a fideszre szavazni, aki rendőrséget és demokráciát csinál, lehetett a jobbikra szavazni, aki szintén rendőrséget és demokráciát csinál, és lehetett az MSZP-re, akik meg katonaságot és diktatúrát csinálnak. 11-12 évesen már komolyabb pártprogramokat is kidolgoztam, egy-két oldalban (volt pl. a WCViccpárt, akik nevében humoros mellékhelyiségi társadalmi problémákat dolgoztam ki)
Olyan 7-8 évesen pedig azon rimánkodtam Anyának, hogy legyen magyarországon is háború. Aki erre meg "nem szeretett", és azt mondta hogy "nem jó dolog a háború, az a jó hogy nincs"
Nagyon halványan emlékszem már csak ezekre, régen voltak. Viszont akkor ez nagyon nem normális?
"Most így gimnazistaként rengeteg olyat hallottam, hogy 10 éves kor alatt nem szabad beszélgetni a gyerekkel a politikáról, háborúról."
EZ tök hülyeség, a gyerekkel mindenröl lehet beszélgetni attól kezdve, hogy hall róla.
Nem tudom mik ezek a debil válaszok, egy gyerekről van szó a történetben. Aki 5-6 éves és 8.
Szerintem inkább érdekes, és valamivel intelligensebb vagy különlegesebb mint a többi gyerek. De szerintem se kell nagyon kicsi gyerekeknek erről beszélni.
Akik pedig itt ilyeneket írtak neked, valószínűleg ha megtudnák hogy lány vagy, a földig nyalnának neked... és minden hú de normális lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!