Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha egy életképt...

Mit csináljak, ha egy életképtelen sz...r vagyok?

Figyelt kérdés
Valahogy az én életem sosem úgy alakul ahogy én szeretném. Se házasság, se gyerek, se munka nincs az életemben, pedig ezek a dolgok másoknak könnyen összejön.
tegnapelőtt 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Mit csináljak, ha nem hejesírás. Másoknak mind összejön.
tegnapelőtt 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

Ez csak egy ázmeneti állapot.

Velem is volt olyan, hogy nem sikerült valami, mégis életvidám, szorgalmas embernek megmaradtam. Az egyik ilyen eset felnőttként történt.

Nem tudtam letolni a kertésznadrágomat, mert amit rávettem farmerdzsekit nem tudtam kigombolni. Viszont a hólyagomat már nagyon feszítette a sok kávé és a víz. Nem bírtam tovább és úgy ahogy voltam ráültem a wcre és bepisiltem. Azóta többször felvettem a farmerdzsekit a kertésznadrággal, csak nem gomboltam be már a dzsekit. Az, hogy felnőtt létemre ilyen történt nem tesz demotiválttá. Még mindig életvidám vagyok és szorgalmas.

tegnapelőtt 12:33
 3/9 anonim válasza:
31%
Ne egyszerre akard. Koncentrálj először egyre. Stabil munkahely lenne a legfontosabb, addig engedd el a többit.
tegnapelőtt 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Üdv, Kérdező! Rég jártál errefelé.
tegnapelőtt 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is akarod igazán. Ha annyira akarnád, lenne, valahogy megoldanád...vagy gondold át, mi lehet a baj...ronda a külsőd? Mamahotelben élsz, anyuci pici fiaként? A barátaid nem a legjobb társaság a nők szemében? Vagy a természeted rémes? Stb...gondold át.
tegnapelőtt 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
+ nemtudom, férfi, vagy nő-e a kérdező, csak általában férfiak szoktak jönni ilyeneket nyafogni.
tegnapelőtt 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki akkor, hogy munka nélkül ezek szerint mégsem halsz éhen hiszen ide írsz
tegnapelőtt 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 A kérdező 30 év körüli nő, évek óta jár ide panaszkodni. Nincs munkája, a pasija nem veszi el, minden ismerőse, volt osztálytársa férjhez ment, gyereke van, és sokkal jobb, könnyebb az életük, mint az övé. Azt hiszem, egyszerűen csak ki akarja írni magából, mert segíteni ezen úgysem tud senki.
tegnapelőtt 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
És én miért lettem lepontozva? A 2. Jozzászóló vagyok.
tegnap 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!