Hetvegen a teszko wc-be elkovetett cselekedetem miatt rosszul erzem magam. Mit gondoltok az alabbirol?
Figyelt kérdés
Hetvegen bementem a teszkoba a wc-be. Bent ult egy ficko a rotyin a zart ajto mogott. Elvegeztem a dolgom, megmostam a kezem es gonoszsagbol a szappanos palackot behajitottam felulrol a bent ulo emberhez majd kisurrantam. Kintrol hallgattam,hogy jajjgat meg anyazik. De olyan jo erzes volt akkor gonoszkodni kicsit. Kesobb ujragondolva mar nem volt olyan vicces (hazudok,meg most is rohogok rajta xD). Honnan jonnek ezek a gondolataim vagy kesztetesek,hogy megcsinaljam? Masnak is vannak hasonlo gondolatai? En sem orulnek ha vlaki velem csinalna ilyesmit.#fejebe #toltam a #szappanos palackot
okt. 17. 13:13
11/11 anonim válasza:
Arra jöjj rá,hogy miért csinálsz gonosz dolgokat.Félsz valamitől? Frusztrált vagy? Veled is ezt csinálták gyerekkorodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!