Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan dobjam fel életemet?...

Hogyan dobjam fel életemet? Szeretnék megváltozni, de hogy kezdjek hozzá? Nem csak külsőleg akarok változni!

Figyelt kérdés

Mi a legjobb gyakorlat hasra, fenékre, combra?

14éves lány vok,a suliban aránylag sokan kedvelnek,ennek nagyon örülök...de néhány fiú nem tud elfogadni és állandóan szekálnak,hozzá se szóltam és már rögtön szekál.:( általában 2-3fiúra vonatkozik ez a dolog,szeretném feldobni az életemet,hátha elfogadnának...de nem tudom hogy kezdjek hozzá.tulajdonképpen szeretnék egy picit megváltozni,külsőleg is és belsőleg...mefogadtam,hogy idén rendszeresen járok futni,és tornázok,hogy majd a kivágott felsők idején szép legyek .de fogalmam sincs,hogy mi a legjobb módszer,leginkább a hasamat a fenekemet és combomat szeretném megdolgoztatni.szeretnék egy kicsit a kisugárzásomon változtani.hogy csináljam?tudom,lehet hogy ez így egy kicsit sok lesz egyszerre a tanulás mellett de szeretném megpróbálni(mivel iskola időben nem tv-zhetek,így lesz időm helyette tornázni vagy magamba nézni.)A legnagyobb probléma,hogy a fiúk szinte teljesen elvették az önbizalmamat,és néha arra gondolok,hogy milyen azoknak a lányoknak akikkel foglalkoznak a srácok,beszélgetnek velük…De másrészről,nem akarok olyan életet élni,mint ők:cigiznek,piálnak,nem tanulnak és állandóan ujjatlanokba járnak.Ráadásul így ha megfáznak,annak súlyosabb következményei is lehetnek.De akkor hogy hívjam fel magamra a fiúk figyelmét?Mit csináljak hogy elfogadjanak és kedveljenek?

/bocsi hogy ilyen sokat írtam./

2009. jan. 7. 17:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

huhh..

kösz

2009. jan. 8. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A képekből nem látszik túl sok, de szerintem ezek alapján teljesen oké, aranyos lány lehetsz.

Akkor tudnék igazán segíteni, ha jóval többet tudnék rólad. Van kedved esetleg megadni az MSN-edet?

2009. jan. 8. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
én az elsö álaszoló vagyok, én nem néztem meg a képeket, csak ajánlottam mi tudna feldobni. én népszerü voltam az iskolában, mind a lányok mind a fiuk körében. igaz jól is nézek ki, de szerintem sokat számított hogy én a népszerütlen lányokkal fiukkal is beszélgettem. volt köztük igen jó fejek akikkel szivesen barátkoztam. soha nem akartam menö ember barátja lenni, de nekem mindig sokan akartak barátaim lenni. nem tudom miért de talán azért mert nem nyomultam a fiukra sem azok mindig közelebb akartak kerülni, és sikerült is nagyon sok jó barátom volt.
2009. jan. 8. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Különösen érdekes,hogy senki sem írta,hogy NE másokért változz meg!Ha te így érzed magadat jól,akkor ne kezd alapozózni azért,hogy te legyél az iskola menő plázap!csája!

Foglalkozz a tanulással ami jelen esetben a legfontosabb!Írtad,hogy 14éves vagy.Gondolom akkor 8.-as!Durván fél év,és vége a sulinak,középiskolában megváltozhat az életed,és hidd el meg is fog!

A szépség relatív.Van akinek az agyonsminkelt,miniszoknyás,agyonszilikonozott (mű) "nők" jönnek be,van akinek a ducibb szeplős(lány vagyok,de szerintem irtó cuki a szeplő mind2 nemen)te is megtalálod azt aki elfogad kócosan,szeplősen(látom,hogy nem vagy szeplős ez csak egy példa :) )

Hozzáteszem nagyon szép arcod van!

A férfiak jelen esetben fiúk a nőideált keresik.Pamela Anderson-t és társait,akik nem léteznek.Felkelés után rémesen néznek ki,csak jön a kilo smink,stylist......

Egy link a nőideálokról smink nélkül: [link]

Írd be a googléba:sztárok smink nélkül nézdmeg a gyönyörű sztárokat...Mostmár remélem van elég önbizalmad! :D

Esetleg egy kis szempillaspirált ha a szüleid megengedik használhatnál az iskolában.Ez kihangsúlyozza a szemeid!Próbáld mondani a szüleidnek,hogy a szempillaspirálért az iskolában sem szólnak,és csak egy kicsit teszel a festékből a pilláid végére.Ajánlom,hogy felfele "fésüld" a pilláid,úgy kevesebb festék kell,és sokkal igézőbb a hosszú-göndör,csomómentes szempilla.Jol válaszd meg,ha nem akarod hogy ragadjon,csomós legyen,és hamar elkenődjön!Mindezek mellett természetes kozmetikumokkal is "javíthatsz" a szerintem amúgy is szép arcodon.(arcpakolás:rengeteg netes oldalon van egyszerű,házilag is elkészíthető pakolások.Krémek is jok!Testápoló,arckrém,kézkrém stb)

Iratkozz be valami sporta.Kis idő elteltével már látszani fognak a változások.Ha van kitartásod öttusa.Ez egy nagyon kemény sport,de a hatás nem marad el,illetve viszont tanulás mellett nem könnyű,de nem lehetetlen.Tudod:Lehetetlen nincs,csak tehetetlen.

Belsőleg kérdezz ki olyanokat akikben megbízol,és tudod,hogy őszintén elmondják a jo és rossz tulajdonságaid..

De amugy dehogy vagy csunya!!!!!

És amit ne felejts el:(Nemtudom a neved,szóval most X néven példázlak)Te X vagy.És próbálhatsz Y lenni,de te sosem leszel igazi Y.Ha lehetnél is,akkoris lesznek olyanok,akik nem szeretik Y stílusát.Mindig lesznek olyanok aki szeretnek és akik nem.

De hidd el:Jobb ha 1igaz barátod van,mintha 1000 olyan,akit csak TE hiszel a barátodnak.

És a végére egy ego idézet:"Amíg vannak irigyeid,valamit nagyon jól csinálsz"

2009. jan. 9. 04:03
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2009. jan. 9. 13:47
 16/16 A kérdező kommentje:
nem tudom már hanyadik válaszoló írta,hogy segít msn-en.igen van :dozsa_bogi@hotmail.com :)
2009. jan. 9. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!