Hogyan dobjam fel életemet? Szeretnék megváltozni, de hogy kezdjek hozzá? Nem csak külsőleg akarok változni!
Mi a legjobb gyakorlat hasra, fenékre, combra?
14éves lány vok,a suliban aránylag sokan kedvelnek,ennek nagyon örülök...de néhány fiú nem tud elfogadni és állandóan szekálnak,hozzá se szóltam és már rögtön szekál.:( általában 2-3fiúra vonatkozik ez a dolog,szeretném feldobni az életemet,hátha elfogadnának...de nem tudom hogy kezdjek hozzá.tulajdonképpen szeretnék egy picit megváltozni,külsőleg is és belsőleg...mefogadtam,hogy idén rendszeresen járok futni,és tornázok,hogy majd a kivágott felsők idején szép legyek .de fogalmam sincs,hogy mi a legjobb módszer,leginkább a hasamat a fenekemet és combomat szeretném megdolgoztatni.szeretnék egy kicsit a kisugárzásomon változtani.hogy csináljam?tudom,lehet hogy ez így egy kicsit sok lesz egyszerre a tanulás mellett de szeretném megpróbálni(mivel iskola időben nem tv-zhetek,így lesz időm helyette tornázni vagy magamba nézni.)A legnagyobb probléma,hogy a fiúk szinte teljesen elvették az önbizalmamat,és néha arra gondolok,hogy milyen azoknak a lányoknak akikkel foglalkoznak a srácok,beszélgetnek velük…De másrészről,nem akarok olyan életet élni,mint ők:cigiznek,piálnak,nem tanulnak és állandóan ujjatlanokba járnak.Ráadásul így ha megfáznak,annak súlyosabb következményei is lehetnek.De akkor hogy hívjam fel magamra a fiúk figyelmét?Mit csináljak hogy elfogadjanak és kedveljenek?
/bocsi hogy ilyen sokat írtam./
huhh..
kösz
A képekből nem látszik túl sok, de szerintem ezek alapján teljesen oké, aranyos lány lehetsz.
Akkor tudnék igazán segíteni, ha jóval többet tudnék rólad. Van kedved esetleg megadni az MSN-edet?
Különösen érdekes,hogy senki sem írta,hogy NE másokért változz meg!Ha te így érzed magadat jól,akkor ne kezd alapozózni azért,hogy te legyél az iskola menő plázap!csája!
Foglalkozz a tanulással ami jelen esetben a legfontosabb!Írtad,hogy 14éves vagy.Gondolom akkor 8.-as!Durván fél év,és vége a sulinak,középiskolában megváltozhat az életed,és hidd el meg is fog!
A szépség relatív.Van akinek az agyonsminkelt,miniszoknyás,agyonszilikonozott (mű) "nők" jönnek be,van akinek a ducibb szeplős(lány vagyok,de szerintem irtó cuki a szeplő mind2 nemen)te is megtalálod azt aki elfogad kócosan,szeplősen(látom,hogy nem vagy szeplős ez csak egy példa :) )
Hozzáteszem nagyon szép arcod van!
A férfiak jelen esetben fiúk a nőideált keresik.Pamela Anderson-t és társait,akik nem léteznek.Felkelés után rémesen néznek ki,csak jön a kilo smink,stylist......
Egy link a nőideálokról smink nélkül: [link]
Írd be a googléba:sztárok smink nélkül nézdmeg a gyönyörű sztárokat...Mostmár remélem van elég önbizalmad! :D
Esetleg egy kis szempillaspirált ha a szüleid megengedik használhatnál az iskolában.Ez kihangsúlyozza a szemeid!Próbáld mondani a szüleidnek,hogy a szempillaspirálért az iskolában sem szólnak,és csak egy kicsit teszel a festékből a pilláid végére.Ajánlom,hogy felfele "fésüld" a pilláid,úgy kevesebb festék kell,és sokkal igézőbb a hosszú-göndör,csomómentes szempilla.Jol válaszd meg,ha nem akarod hogy ragadjon,csomós legyen,és hamar elkenődjön!Mindezek mellett természetes kozmetikumokkal is "javíthatsz" a szerintem amúgy is szép arcodon.(arcpakolás:rengeteg netes oldalon van egyszerű,házilag is elkészíthető pakolások.Krémek is jok!Testápoló,arckrém,kézkrém stb)
Iratkozz be valami sporta.Kis idő elteltével már látszani fognak a változások.Ha van kitartásod öttusa.Ez egy nagyon kemény sport,de a hatás nem marad el,illetve viszont tanulás mellett nem könnyű,de nem lehetetlen.Tudod:Lehetetlen nincs,csak tehetetlen.
Belsőleg kérdezz ki olyanokat akikben megbízol,és tudod,hogy őszintén elmondják a jo és rossz tulajdonságaid..
De amugy dehogy vagy csunya!!!!!
És amit ne felejts el:(Nemtudom a neved,szóval most X néven példázlak)Te X vagy.És próbálhatsz Y lenni,de te sosem leszel igazi Y.Ha lehetnél is,akkoris lesznek olyanok,akik nem szeretik Y stílusát.Mindig lesznek olyanok aki szeretnek és akik nem.
De hidd el:Jobb ha 1igaz barátod van,mintha 1000 olyan,akit csak TE hiszel a barátodnak.
És a végére egy ego idézet:"Amíg vannak irigyeid,valamit nagyon jól csinálsz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!