Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki akadtam saját magamon, nem...

Ki akadtam saját magamon, nem tudom felfogni, mi van velem. Nem értem a saját viselkedésemet. Mi történik most velem?

Figyelt kérdés
Egy troll vagyok egy másik platformon, mindenkibe bele kötöttem, és kikészítettem az embereket. Miután letiltottak, másik profillal mentem vissza kötekedni. Imádtam, amikor utálnak, és soha senki nem tudta, ki vagyok, vagy hogy nézek ki. A nagy vérszívás közepette valahogy megkedveltem egy másik lányt, és amikor megtudtam, hogy bántották a való életben, ugrottam érte. Innen elindult valami, és egy csomó barátom lett. Valahogy én sem tudom, hogy vagy miért, valahogy az a troll, aki voltam, eltűnt, és már semmi csípős megjegyzés nem is jut az eszembe. Valahogy aki eddig voltam, eltűnt. És ez még ijesztő.
szept. 27. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Űrt probáltál betölteni a trollkodással. Valami hiányzott az életedből, ezért másokon vezetted le az ebből fakadó feszültségedet. Aztán megkedvelted a lányt, fontos lett valami az életedben, boldogabb vagy és máris kedvesebb is vagy másokkal. Már nincs benned feszültség, jól érzed magad a bőrödben, nincs szükséged arra a feszültség levezetésre, hogy másokat bántanod kelljen.
szept. 27. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A magánytól megkeseredik az ember lelke. Keserű lelkű ember pedig meg akarja keseríteni mások lelkét is. Ebben leli örömét.

De min t te magad is leírtad, lett társaságod. Már nem voltál magányos többé. Keserű lelked pedig megédesedett. Miért trollkodna az, akinél minden rendben alakul? Hiszen sokkal jobb érzés mást csinálni annál, hogy más lelkét keserítsük meg.

szept. 27. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Ez még nekem fura egy kicsit. Köszönöm a válaszokat.
szept. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!