Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Téged mennyire befolyásol az...

Téged mennyire befolyásol az emberek véleménye a viselkedésed, gondolkozásmódod vonatkozásában? Mennyire hagyatkozol mások tanácsaira és mennyire a saját megérzéseidre? Kort és nemet is kérek! 25/L

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 01:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem érdekel hogy más mit gondol, legfeljebb egy-két ember véleménye. De azt sem követem vakon. Mindent úgy teszek ahogy nekem kényelmes, nem ártok senkinek. Nem nagyon szoktam tanácsot kérni. Elég jól megvagyok így is.

18L

2010. jan. 29. 01:18
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

hát így szavakkal senki nem tud befolyásolni pl egy döntésben

de az viszont sajnos befolyásol hogy fú mit fognak gondolni rólam ha ezt meg azt csinálom... :S

2010. jan. 29. 01:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, vagy alig-alig. Először utánozni kell, hogy tanulj, aztán meg felülbírálod...:)
2010. jan. 29. 01:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Régebben engem is jobban érdekelt, de ma már nem kell ez a fölös stresszelődés... Ha valami rosszul sül el, mi lesz, röhögnekrajtam 10 percet pironkodok, és már senki nem is emlékszik semmire. Ugyanez a helyzet a jóval is, tehát nem mindegy?

Igyekszek a számomra kijelőlt úton maradni, a véleményemet megfelelő környezetben hangoztatni, alkalmazkodni, segítőkésznek lenni, de nem várok el senkitől semmit, mert végül úgyis nekem kell megoldani, ha meg mégse, akkor legalább csalódok egy nagy pozitívat. :)

21/L

2010. jan. 29. 10:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor figyelek oda nagyon,amikor eldöntöm,hogy kire szabad és érdemes hallgatnom és utána már megfontolom a tanácsát,ill.bátran követem a példáját.Alapból meg annak vagyok a híve,hogy csak azt szabad elfogadni,aminek meggyőződtünk az igazáról.A birkaszellem és"tömegvonzás"veszélyesek. 36/f
2010. jan. 29. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekel az emberek véleménye nagyon is,és a bölcs,tapasztalt,okos jóemberek tanácsait meg is fogadom. A rosszindulatú,kétszínű rosszakarók véleménye hidegen hagy.
2010. jan. 29. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos néha nagyon is önfejű vagyok. Mindig is azt csinálatam, ami nekem és ami szerintem jó volt. Elég sokszor koppantam is ez miatt, de igyekszem mindig tanulni a hibáimból. Anyu véleményét szinte mindig mindenben kikérem, de a döntés csakis az enyém. Szinte egyáltalán nem lehet befolyásolni... Ha vásárolunk és 5-en azt mondják, hogy az a csizma ronda, de nekem az kell, akkor is megveszem és kész!:D
2010. jan. 30. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

érdekes kérdés. én sokat tudok nyugtalankodni hogy vajon mit gondolnak az emberek arról amiket csinálok, meg úgy általában a viselkedésemről.

ennek ellenére, mégis a legtöbben lezser fickónak, vagy egyenesen lázadónak látnak engem.

ki érti ezt? :)

25F

2010. jan. 30. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azokat az embereket meghallgatom akiknek érdekel a véleménye.(nagyon kevesen vannak olyanok)

De azt nem biztos,hogy megfogadom a tanácsukat.Mindig úgy csinálom ahogy én látom jónak.Lehet valami rossz szándék vezényelte és ha rá hallgatok akkor mindent elront.

14/L

2010. jan. 30. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én világnézetemet senki se tudta még eddig megingatni! Mások tanácsát fontolóra veszem, de mindig saját magamra hallgatok! Engem már az sem érdekel mit gondol a többi, hisz mit várjak el, ha én mindenkire úgy tekintek mint egy kutyára. Szóval számomra aztán 20an körbeállva röhöghetnek rajtam sem fog bennem lelki károsodást okozni.
2010. febr. 16. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!