Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha azt érzem hogy...

Mit tegyek ha azt érzem hogy teljesen elvesztem? 16/L

Figyelt kérdés

borzasztóan magányos vagyok. ott vannak körülöttem az emberek,de mégis úgy érzem hogy baromira nincs rám szükséges senkinek és akinek meg lenne azt csak tönkreteszem azzal, hogy képtelen vagyok összeszedni magamat. mert képtelen vagyok erre, mint ahogy minden másra is.

volt olyan idő amikor ezt nem vettem észre, aztán nem érdekelt, aztán dühös voltam miatta most pedig már csak szomorú vagyok.

meglátok a mammutban már barátot együtt ülni a padon és dumálni (én a másik padon ülök egyedül) és úgy érzem sírnom kell annyira egyedül vagyok. velem nincs ott senki. kedvesek velem az osztálytársaim, jóban vagyunk, a szüleim nagyon sokat figyelnek rám és mégis! mégis egyedül ülök a mammutban mert mindenkinek más dolga van és én nem akarok tolakodni és nem nyomulok senkihez mert érzem hogy nincs rám szükség. és ez az érzés úgy érzem már elviselhetetlen.

mit tehetnék?

ja és senki ne írja hogy "keress fel egy pszichológust+ mert évek óra járok -más miatt- és sz*rt sem ér:S

2010. nov. 2. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is így érzek. 1-4. osztályos korom között úgy éreztem hogy nincs szükségem emberekre, utána 2 suliba is próbálkoztam, de egyedül vagyok mindig. És 6-ban tetszett 1 fiú, én is neki, de nem akart velem összejönni mert lúzer voltam, és a barátai csúfoltak. Ez meg a másik, gyakran van hogy elmegyek ismeretlenek mellett és elkezdenek röhögni. :(

15/L

2010. nov. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!