Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetek ilyen barom?

Hogy lehetek ilyen barom?

Figyelt kérdés
aug. 29. 20:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudom mit kell csinalni, de megse csinalom, hanem inkabb szenvedek tovabb
aug. 29. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lusta vagy, vagy csak nem vagy jóban magaddal. Én is lusta vagyok, de már elértem, hogy magammal jóban vagyok, tehát feleslegesen nem kínzom magam. Első lépésben ezt ajánlom.
aug. 29. 20:25
 3/7 pelgrim válasza:
Talán úgy hogy hű vagy önmagadhoz; nem azt teszed amit „kell” hanem azt amire lelked serkent, mert az adja meg neked a tapasztalatot, amelyre szükséged van.
aug. 29. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát úgy.
aug. 30. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert még nem elég rossz neked. Nincs meg a kényszer hogy kimozdulj a kényelmedből

Néhány embernek el kell élrnie a gödör alját, addig amíg nincsenek totál padlón addig nem változnak. Úgy látszik te még nem vagy olyan mélyen, és rosszul hogy komolyan tegyél érte hogy jobb legyen

aug. 30. 01:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A. Gyárilag baromnak születtél

B. Értelmesen születtél de eljártál külön tanfolyamra

aug. 30. 03:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor az észt osztották, te későn álltál be a sor végére, és amikor végre odajutottál, addigra már elfogyott.

De ne aggódj, nagyon sok ember van, akik szeretik és védik a barmokat.

aug. 30. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!