Mennyire normális egy nagy beszélgetés előtt napokat gondolkodni?
Amikor még én sem tudom mit kellene mondanom, tennem.
A családom és a pszichológus is ugyanazon a véleményen vannak.
A pszicho mindig kirugatja a pacirnssel a parjat,h elkeseredett legyel es jarjal hozza minel tovabb. Neki nem erdeke a boldog parkapcsolat ugyanugy mint a narc szulonek se. A narc akkor boldog ha te boldogtalan vagy.
Ha masok dontenek helyetted vagy manipulalnak az o donteseiknek megfeleloen,szetinted au a szabad akaratod? Van ertelme ugy elni,hogy nem a sajat donteseid koveted ?
Teljesen helyén van a lelki felkészülés, de akár vázlatpontos összeírás is, hogy mikről akarsz beszélni.
Nálam elvetemültebben kevés ember csinálja.
Egy külföldi barátom érkezik jövő héten, én már szervezek, írok és készülök a különleges fogadtatására.
Amikor szakosodott dokihoz mentem egy vaskos 10 cm vastag mappát adtam át neki jelölve a fontos részleteket, összefüggéseket stb.
Végül teljesen egyet értett velem és megdícsért, hogy milyen részletgazdagon átláttam mindezt az összefüggő hálót. Sokkal gyorsabban haladtunk a diagnózis felállításához.
Némelyik irományomat el is kérte, mert tetszett neki. Mondtam, bármit vihet, csak mielőbb legyen meg a papírom és kezdjünk bele a gyógyszeres kezelésbe.
Kérdezte, nem-e akarok szakmabeli lenni. Nemet mondtam, mert nekem fárasztó emberekkel foglalkozni. Marad az alkotói világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!