Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire normális egy nagy...

Mennyire normális egy nagy beszélgetés előtt napokat gondolkodni?

Figyelt kérdés

Amikor még én sem tudom mit kellene mondanom, tennem.

A családom és a pszichológus is ugyanazon a véleményen vannak.

aug. 21. 23:30
 1/4 anonim válasza:
100%
Teljesen normális. A fontos dolgokat jól át kell gondolni. Azért jó ha egy hétnél nem rágódsz tovább.
aug. 21. 23:32
 2/4 anonim válasza:
0%

A pszicho mindig kirugatja a pacirnssel a parjat,h elkeseredett legyel es jarjal hozza minel tovabb. Neki nem erdeke a boldog parkapcsolat ugyanugy mint a narc szulonek se. A narc akkor boldog ha te boldogtalan vagy.

Ha masok dontenek helyetted vagy manipulalnak az o donteseiknek megfeleloen,szetinted au a szabad akaratod? Van ertelme ugy elni,hogy nem a sajat donteseid koveted ?

aug. 22. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt még nincs döntés, te se tudod, hogy mit akarsz. Addig felesleges, csak fingszerelés lesz, meg összevesztek. Elôbb saját magaddal legyél tisztában, hogy te mit akarsz. Ne mások mondják meg helyetted! Vállald a felelôsséget az életedért!
aug. 22. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen helyén van a lelki felkészülés, de akár vázlatpontos összeírás is, hogy mikről akarsz beszélni.

Nálam elvetemültebben kevés ember csinálja.

Egy külföldi barátom érkezik jövő héten, én már szervezek, írok és készülök a különleges fogadtatására.

Amikor szakosodott dokihoz mentem egy vaskos 10 cm vastag mappát adtam át neki jelölve a fontos részleteket, összefüggéseket stb.

Végül teljesen egyet értett velem és megdícsért, hogy milyen részletgazdagon átláttam mindezt az összefüggő hálót. Sokkal gyorsabban haladtunk a diagnózis felállításához.

Némelyik irományomat el is kérte, mert tetszett neki. Mondtam, bármit vihet, csak mielőbb legyen meg a papírom és kezdjünk bele a gyógyszeres kezelésbe.

Kérdezte, nem-e akarok szakmabeli lenni. Nemet mondtam, mert nekem fárasztó emberekkel foglalkozni. Marad az alkotói világ.

aug. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!