Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért gondolkodnak így a...

Miért gondolkodnak így a lányok/nők? Bővebb lent.

Figyelt kérdés
Hogyha kedves, figyelmes vagy egy lánnyal akkor azt vágják hozzád, hogy biztos csak azért, mert megakarod fektetni.. De ha nem vagy ilyen akkor egy bunkó paraszt vagy.. Mi ilyenkor a helyes??

2021. aug. 10. 14:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Micsoda?
2021. aug. 10. 14:55
 2/11 anonim válasza:
Szerintem ők maguk sem tudják. Sokan a tökéletes férfit keresik, de mint tudjuk, tökéletes ember nem létezik.
2021. aug. 10. 15:25
 3/11 anonim válasza:

Had fordítsam meg a kérdést. Miért gondolkoznak úgy a férfiak, hogy meg kell őket tapsolni akkor, ha kedvesek valakivel? És miért lepődnek meg azon, ha bunkónak vannak nézve, ha nem azok?

Talán kezd azzal, hogy ne általánosítsd a nőket, mert neked ilyen tapasztalatod volt néhánnyal (:

2021. aug. 10. 15:34
 4/11 anonim válasza:
Azért, mert mindenben a rosszat keresik és azt hogy mit lehet kritizálni. De nem minden lány ilyen.
2021. aug. 10. 15:37
 5/11 anonim válasza:
Igen, ha kedves vagy, akkor nyalizol, pitizel, biztos, hogy hátsó szándékaid vannak, esetleg még beleférsz a barátzónába, ha meg nem vagy kedves, akkor leszólnak, hogy így mit akarsz a nőktől. Egyébként a nők mindig úgy akarják alakítani a dolgokat, hogy nekik kedvezőbb legyen. Ha arról van szó, hogy kezdeményezniük kellene, akkor "az a férfiak kötelessége", meg ők egyébként is régimódiak. Ha meg már kapcsolatban/házasságban élnek, akkor a férfi vegye át a női feladatokat is, mert "a régi nemi szerepek már elavultak". Nem egy nő mondta már nekem, hogy sokszor maguk a nők sem tudják, mit akarnak. Mondjuk nekik könnyű, válogathatnak, hiszen egy átlagos nőnél is rengeteg fickó kezdeményez, így bőven van kivel a bolondját járatniuk.
2021. aug. 10. 15:40
 6/11 anonim válasza:

az hogy szuz maradsz

krva jo

2021. aug. 11. 12:44
 7/11 anonim válasza:
Ha bunkó paraszt vagy akkor legalább dughatsz. akkor inkább paraszt vagyok mint kedves. :D
2021. aug. 12. 10:04
 8/11 anonim válasza:
#3: "Had fordítsam meg a kérdést. Miért gondolkoznak úgy a férfiak, hogy meg kell őket tapsolni akkor, ha kedvesek valakivel?" Nem megtapsolni kell senkit, csak értékelni. Mert máskor meg siránkoznak a nők, hogy minden pasi disznó, mindegyik csak dugni akar, sehol nincs egy normális férfi stb. Ha viszont jön egy olyan, aki oda akar figyelni rájuk, akkor semmibe veszik, lepattintják, mert "unalmas", "férfiatlan" és még sorolhatnám. Normálisan bántam a nőkkel az ismerkedések során, és mi lett a jutalmam? Szó nélkül leléptek, vagy elhajtottak, még találkozókat is alig sikerült összehoznom. Különböző randioldalakon is igyekeztem kezdeményezni (üzenetek, kedvencnek jelölés stb.), de gyakorlatilag nulla eredménnyel. Akkor miért is éri meg kedvesnek lenni a nőkkel??????
2021. aug. 12. 10:13
 9/11 anonim válasza:
óó szóval te kedves fiú vagy, na gyere a kupádért
2021. aug. 14. 23:49
 10/11 anonim válasza:
#9: Na ez az, hogy mindenki szarba veszi azokat, akik normálisan, nem tolakodóan közelednének (te is poént próbálsz csinálni ebből, bár elég silányul sikerült, mondjuk a gyakorisok nagy részének értelmi és érzelmi intelligenciájának szintjét ismerve ez nem meglepő), holott a nők csak nyafognak, hogy minden pasi disznó, meg miért nem tudnak a mai férfiak kezdeményezni. Ha megkérdeztem őket, hogy mi a baj velem, azt válaszolták, hogy nincs velem semmi baj. Hát ez nagy segítség. Igaz, én már ott tartok, hogy nem is keresek senkit magamnak, senkinek a kegyeiért nem fogok hülyét csinálni magamból, felőlem aztán sírhatnak a nők, hogy rájuk sosem figyel fel senki, vagy hogy őket mindig mindenki csak meg akarja dugni. Ha én ennyit érdemlek, akkor ők is ennyit érdemelnek.
2021. aug. 15. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!