Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi blokkol hatja de...

Nem tudom mi blokkol hatja de már hosszú ideje nem jutok pènzhez.Eladnèk tárgyakat de nincs kinek.Munkahelyetkeresnèk de nincs lehetőség.Nem tudom meddig bírom kaja nèlkül már csont ès bőr vagyok S csak gyülnek a bajok.Elátkoztak?

Figyelt kérdés
Kèrdès
aug. 10. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Aki akar dolgozni az talál munkát
aug. 10. 20:18
 2/13 anonim válasza:
59%
Talán ha nem a gykn lógnál 0-24-ben szóköz nélküli kamukérdésejet irogatva és elhúznál dolgozni, lenne pénzed
aug. 10. 20:42
 3/13 anonim válasza:
82%

Sok mindentől függ a helyzeted. Merre felé lakol? Mi a végzettséged? Hány éves vagy? Nő vagy férfi vagy? Egyedül álló, kapcsolatban, házas, gyerekes szülő?!

Az a legjobb hogyha el mész dolgozni bárhová az országban ahol szállást is adnak. Vannak olyan cégek akik 5 munkanap ledolgozása után adnak előleget.

HA VAN EGY LEHETŐSÉG AKKOR MENJ!!! Ne várjál semmire!

Én is hasonló helyzetben voltam pár éve. 19 éves voltam kelet Magyarországon laktam. Egy áprilisi napon hívtak hogy lenne munka Győr mellet egy kisebb városba és hogy megyek-e. Én féltem de igent mondtam mert tudtam hogy muszáj. Ez úgy volt hogy délután 1 órakor hívtak hogy 4 órára jön értem a busz pakoljak össze.

Sok munkahelyen jártam már de mindig csak jobb lesz.

Most Budapest mellet lakok albérletben és a fizetésem több 500 000 forint. De azért még mindig vannak magánéleti gondjaim (ami nem ide tartozik).

Egy dolgot tartsál be pénzt ismerősnek, rokonnak vagy családtagnak SOHA NE ADJ KÖLCSÖN!!! Mert nem fogják meg adni (de ha mégis nagy nehezen meg sok macerával). Lehet akármilyen jó hozzád de a pénz sok mindenkit megváltoztat. Sajnos egy olyan kib@szott világban élünk ahol csak a pénzt számít!

aug. 10. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
A tegnapi éhezős kérdés nagyon hamar ment a levesbe...
aug. 10. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
31%

Keress az utcán visszaválthatós palackokat, az se baj ha kukázol.

20 db visszaválthatós = 1000 Ft

aug. 10. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
29%

MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA,

MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA

MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA, MUNKA,

Munkalapú társadalom...

csak az nem dolgozott soha egy percig sem aki kitalálta.

aug. 10. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
#6 Miért, szerinted a befektetők és a cégtulajdonosok a f*szukat lóbálják minden nap? Lol.
aug. 11. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

7.

A befektetők meg a cégtulajdonosok?

Hahaha...

Na azok csak igazán.

Akiket ismerek, egyik sem dolgozott meg érte.

Megörököltek egy halom földet, meg ingatlant és soha életükben nem dolgoztak egy percet sem, csak élvezik a pénzt, ami ömlik a béreltetésből.

aug. 11. 08:46
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
#8 Sajnálatra méltó a beszűkült látásmódod és az ebből eredő ostobadágaid, viszont nem az én dolgom változtatni rajta, ha rám hallgatsz, ilyesmit ne várj magadon kívül senkitől.
aug. 11. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

9.

A 6-os hozzászólásomban, csak ironizáltam te szerencsétlen, magát magát mégis széles látókörűnek fantáziáló, sztahanovista véglény.

aug. 12. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!