Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nézegetem mindig magam...

Miért nézegetem mindig magam a tükröződő felületekben?

Figyelt kérdés
Párommal megyünk valahova sajnos akkor is nézem magam minden tükrös felületben. Férfi vagyok így fura szamomra is.

2024. aug. 3. 21:16
 1/5 anonim válasza:
69%
Mert nem vagy vak! Viccet félretéve, fogalmam sincs!
2024. aug. 3. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány, megerősítés iránti vágy, vagy simán csak nárcisztikus vagy.
2024. aug. 3. 21:34
 3/5 anonim válasza:
100%
Jaj hagyjuk már ezt, hogy mindenkire rá mondjuk, hogy nárcisztikus 😀 én nőként 15 kiló fogyás után minden visszatükröződő felületen megnézem magam a mai napig (már két éve, hogy elértem) mert örömmel tölt el, hogy végre úgy nézek ki ahogy mindig is szerettem volna. Szimplán csak tetszel magadnak kérdező nem?
2024. aug. 3. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és jól nézek ki, legalábbis magammal elégedett vagyok. Én azért csinálom, mert mindig foglalkoztat a gondolat, hogy milyennek láthatnak engem mások. És nekem is jól esik látni, hogy igazam van, jól nézek ki 😃
2024. aug. 3. 21:53
 5/5 anonim válasza:
Hiú vagy, ezt jobb kezelni, a hiúság súlyos mértéket is ölthet idővel, pl mikor jelentkeznek az öregedés egyértelmű jelei, pl 30-40 körül, ráncok, kopaszodás stb. Sajnos én is ilyen voltam mint te, most öregen pedig alig tudom összetartani magam, mert szörnyen rondán öregszem....F
2024. aug. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!