Lányok, ti mennyire vagytok nyitottak arra hogy "háztartásbeli" státusztban éljetek?
14
Nem a 13. vagyok, de nyilvánvaló, hogy téged már lecseréltek egy jobbra/fiatalabbra, azért vagy ilyen megkeseredett, de tudod vannak olyan kapcsolatok, ahol ez nem történik meg.
15ös ha engem fiatalabbra cserélnének az már büntetőjogi kategória lenne :-D Kevés érett, felnőtt pasi válogat általános iskolás lányok közül.
És miért megkeseredettség ha elmondtam egy sztorit? Azok a pasik akik a fiatal lányokat szeretik, mindig azokat fogják szeretni, így ha megöregszik az aktuális(35-40 körülire) akkor cserélik friss husira. Több ilyet ismerek.
"15ös ha engem fiatalabbra cserélnének az már büntetőjogi kategória lenne :-D"
Tényleg, 16? Ezek szerint 14 éves vagy? Érdekes, hogy ifjú korod ellenére ennyi elettapasztalattal rendelkezel. Azt ugye tudod, hogy ide 16 év a minimum korhatar a regisztrációhoz?
17es ki mondta hogy 14 vagyok? 14 éves korig büntetik a szexet öreg pasival. Én elmúltam már 16 ne aggódj.
És nem csak nektek aranyásóknak lehet tapasztalatotok.
18
Idézlek: "15ös ha engem fiatalabbra cserélnének az már büntetőjogi kategória lenne :-D" Büntetőjogi kategória, ha q beleegyezesi korhatar alatt szexelsz. A beleegyezési korhatar 14 év, ergo ha véleményed szerint téged fiatalabbra lecserelni büntetőjogi kategória lenne, nem lehetsz 14-nel idősebb. Agy, ugye, azzal kell gondolkozni. Az aranyaso dumát nem tudom rám hogy sikerült osszehozni, de komolyan érdekelne, fejtsd ki, miből következtetted ezt ki, ugyanis én nem írtam olyat, hogy én HTB lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!