Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Roma lány vagyok.. Miért...

Bellaesmark69 kérdése:

Roma lány vagyok.. Miért vágják hozzám mindig a fehér fiúk ezt?

Figyelt kérdés
Roma lány vagyok.. És a párjaim mindig fehérek voltak és idősebbek mint Én.. Tisztességes vagyok abszolút még is egy idő után megkapom, hogy m*cskos cigány vagy csak simán cigány vagy.. Nem értem az okát akkor nem is szerettek engem? Mert amikor elkezdtük akkor is tudták ezt.. Főleg úgy, hogy abszolút megbízható vagyok és tisztességes.. :(

#roma #külföldi #Fehér és roma #Roma és magyar #Magyar és cigány kapcsolat
júl. 20. 21:41
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
17-es igazad van teljes mertekben. egy koszos ciganybunozo fereg gennylada. masreszt meg pont ezert kellene hozzank tobb kinai rendor,vmeg a teljes kinai buntetotorvenykonyv pont az ilyen feher-ellenes kis patkanyok miatt, ahogx ma kina gyarmatositja afrikat, ott utik verik is oket rendesen. Azert valljuk be, en meg roma olimpikonrol se nagyon hallottam, olyan DOLGOZO romarol viszont igen, aki hanyni tudna a troger nepetol. Es igen, eloitelet nincs, nem letezik! jogos utoitelet van. ez ennyire egyszeru.
aug. 24. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!