Roma lány vagyok.. Miért vágják hozzám mindig a fehér fiúk ezt?
Lehet ,hogy felidegelték őket a munkahelyen utána idegbetegen hazament és rajtad töltötte ki az ideget.
De az is lehet ,hogy szimplán rossz napja,rossz hangulata volt.
Nem kell mindent magadra venned.
Én szerintem szerettek ,hogy ha jártak veled.
Azért ez egy elég durva jelző és nem tudok elképzelni olyan normál párkapcsolati helyzetet ahol ez joggal előjöhet.
Az átlagember sokszor cigányozik, az értelmesebb ember aki már elmélkedett a származás fontosságának kérdésén, sokkal kevesebbet.
Az ember van hogy azt mondja a nőre hogy hülye k.rva, de ez pl egy szitokszó és nem azt jelenti hogy hogy a másik szexualitással összefüggő kihágást követett volna el. Arra az esetre inkább a 'mocskos' jelzőt szokták használni. Mert azt szándékosan megalázásnak szánják.
Namost a te esetedben szintén arról lehet szó hogy olyan féktelen gyűlölet és megvetés irányul rád ami ilyen sértés formájában nyilvánul meg.
Ez lehet a férfi hitványsága vagy a te viselkedésedben egy olyan minta megjelenése ami az alpári közönséges vagy alávaló jellemű cigányokkal szembeni megvetést fejez ki, és az illető ezzel azonosít téged is.
Ismerek egy cigány csajt akinek csak a bőre barna, de a társadalmi bőrszíne az hófehér, már ha érted mit jelent ez. És sajna ismerek egy másikat is aki meg buta sötét mint a föld és kötekedő is. Persze nem az a cigánytelepi slampos közhelyes fajta, inkább olyan mint aki nem is tudom. Nem akarok rágondolni mert nagyon kellemetlen ember.
Ellenben az elsőnek említett lány nagyon szép és jó csaj is és aranyos, kedves fajta. Bár állítólag kicsit hűtlen fajta is és már van egy gyereke is.
A lényeg hogy egyikkel kapcsolatban se vágnám soha a fejükhöz hogy mocskos cigány, ha nem csinálnának olyan elítélendő dolgot mint ami a sztereotíp cigány viselkedés. Mint pl a lopás vagy az átverős csalás.
Most hogy jobban belegondolok, az általános iskolában is volt egy cigány csaj. Padtársam volt. Nem voltak csórók és mi se módosak de lopkodta az írószereimet. Sokszor úgy hogy kölcsönkérte vagy vette és nem adta vissza. Láttam nála a cuccaimat és megmondtam a tanárnak. Az persze elintézte azzal hogy ő biztos nem csinálna olyant. Kis tanárkedvenc volt. Nem jutott eszembe a származása amikor arra gondoltam hogy az a szemét ellopta a kutyás rotringomat ami nagyon nagy ritkaság volt akkoriban. Igaz neki is csak a bőre volt túl barna,
Látom kezdünk átmenni fajgyűlöletbe! Amúgy az előző kommentelővel vitatkoznék hogy tényleg a Magyarok lennének az elsődlegesen a rasszisták nem a romák? Na akkor mesélek nektek! Amikor elkezdtem óvodába járni a romák állandóan belémkötöttek ok nélkül is. Lehet nem volt eléggé barna a bőröm az volt a bajuk, vagy azért kötekedhettek mindig mert én lehettem az egyik gyenge láncszem az óvodában. Nem én kötöttem bele a romákba hanen ők én belém.
2004-2010 között és még manapság is miket hallunk? Ilyen támadások meg olyan támadások és nagyobbik részt mindig a romák támadtak előbb. Lehet pénz kellett nekik, lehet cigi de a Magyarok iránt érzett fajgyűlöletük is vezérelhette őket. 15-16 évvel ezelőtt állandóan azt hallottam a tv ben hogy idős embereket vertek meg és raboltak ki a romák. Nem az idősek a romákat hanem a romák az időseket.
Mariann Cosmát is kik szúrták szíven? Megsúgom nem egy "paraszt" a ti szavaitokkal élve hanem egy cigány bűnöző!
Na akkor felteszem az utolsó válaszolónak (16 os) nak a kérdést mégegyszer!
Kedves 16-os! Kik is valójában a legnagyobb rasszisták a világon? Na ugye hogy nem a Magyarok hanem ti! Ha valakinek nem olyan a bőrszíne mint a tiédek akkor annak a "rák egye ki a szívét/belét"!
"ennek a kapcsolatnak nincs vége.. Szlovén az illető, de volt már hogy Magyarok is hozzam vágták ezt és szó se volt szakításról.."
Amint ilyet mond neked, neked kell szakítanod. Ne folytasd olyannal, aki nem szeret, nem becsül. Egyszerűen nincs szükséged ilyen emberre.
Aki egyszer is ilyet mondott, az bármilyen konfliktus esetén nagy valószínűséggel fogja ezt ismét mondani.
Ilyennel nem érdemes együttlenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!