Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érzek senkit nagyon...

Miért nem érzek senkit nagyon közelinek hozzám? Mit tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, sok barátom van, kb minden buliba meghívnak, de mégis néha olyan egyedül érzem magam. pedig van pár olyan barátom is akivel mindent megbeszélhetek, szóval ők nem csak olyan haverok, de mégsem érzem úgy hogy annyira közel állnánk egymáshoz, de nemtudom miért. Meg folyton azt gondolom hogy nemmondanak el mindent, és akkor féltékenykedek :/ és még soha nem volt pasim és ezért nagyon rosszul érzem magam :(
2010. nov. 1. 00:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha mindent megbeszéltek, akkor miért gondolod, hogy nem álltok közel egymáshoz?
2010. nov. 1. 00:59
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából nemtudom énsem. Lehet hogy azért mert úgyérzem nekem semmi "komoly" nem történik az életemben amit másnak nem mondanék el. nincsenek szerelmi drámáim, semmi komoly baj nincs a családommal..
2010. nov. 1. 01:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek örülnöd kellene. Ne ilyen kalandokat keress magadnak :)
2010. nov. 1. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Unatkozol? Jó neked!Nekem ennyi idős koromban azt tanították, hogyan kell magamnak beadnom az inzulint, hogy meg ne dölgöjek. Te meg itt nyavalyogsz a semmin.
2010. nov. 1. 01:09
 5/9 A kérdező kommentje:
bocsánat, én nem akartam senkit megbántani ezzel e kérdéssel, elhiszem hogy neked sokkal nehezebb volt ennyi idősen méis olyan üresnek érzem magam mintha nem tudnék kötődni senkihez és ez nagyon rossz :(
2010. nov. 1. 01:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magadról, meg tudsz nyílni teljesen őszintén a barátaid előtt?
2010. nov. 1. 01:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

énis pont gy érzem magam. üres vagyok. pedig társaságokba is járok.. és nem értem magamat

16/L

2010. nov. 1. 01:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel foglalod el magad a szabadidődben?
2010. nov. 1. 01:49
 9/9 A kérdező kommentje:
szabadidőmben főként bulikba járok, vagy kocsmázni így a hidegben, de pl nyáron a parkban ücsörögtünk és beszélgettünk
2010. nov. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!