Kísértet, igaz vagy én vagyok őrült? Mitől vannak az ilyesmik és mit lehetne tenni ez ellen hogy ne halljak, ne lássak és ne is gondoljak ilyesmikre?
Már nyáron is elkezdődött, mindig éjjel történt valami vagy úgy hallottam hogy lépéseket vagy mást, fura volt minden, volt amikor úgy is éreztem hogy mintha hozzámérne valami, de nem láttam akkor semmit, volt amikor hang jött ki a falból, volt amikor láttam felvillanást vagy árnyékot, de ez egyszer volt csak.
Aztán elmúlt.
Mostanában elkezdőtött megint az izgulás amikor lefeküdtem aludni, és megint lépéseket hallottam meg valamit, de nem tudtam hogy mi csak éreztem hogy van valami és féltem nagyon az ilyesmiknél.
De amikor anyukámmal aludtam akkor semmi nem volt.
Főleg kicsit zavar hogy pont jön a mindenszentek , meg a halloween...
Én vagyok bolond vagy komolyan van ez?
Mit tegyek hogy ne legyenek ilyesmik és ne is halljam, ne is lássam és ne is gondoljak ilyesmire???
Vagy mit tegyek hogy ne legyenek félelmeim?
Amugy hallottam másnál is volt már ilyesmi.
Normális válaszokat légyszi.
És mi volt az amikor eltűntek cuccok??
Eltűnt a pulcsim, most meg a barátomnak a diákigazolványa mert nálunk volt...
És azóta se találjuk azokat a cuccokat amik eltüntek.
mindenre van reális magyarázat, ezekbe a véletlenekbe belemagyarázod ezt a szellemesdit
ha valami furcsát észlelsz akkor ne azt gondold, hogy jajj biztos valami természetfeletti, hanem keress rá reális magyarázatot, találni fogsz, mert én is találtam
amikor tegnap horrorfilmet néztem akkor olyan volt, mintha a másik szobából a falióra kattogott volna, pedig nincs is falióra, sehol sincs a házban és már rögtön szellemre gondoltam, de bementem abba a szobába és nem hittem el, aztán később rájöttem, hogy más okozta a zajokat
Ez az egész szörnyű!
És cuccaim miért tünnek el relytéjes módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!